Čau kluci dostal jsem od kámoše Magnat Xcentric 693 ( myslím že to budou vyhýbky) Souhlasíte? Potřeboval by jsem poradit kam to zapojit a jak? S vyhýbkama totiž zkušenosti nemám
zdar,podle tipu jsem to na netu nehledal,ale pokud jsou to jen takové krabičky tak jsou to vyhybky!Každá vyhybka by měla mít na horní straně něco napsáno a stopro a popis připojení!Na tveeter(výška(Připojíš výšku, na bass nebo kick dáš středový reprák a pak do tý vyhybky zapojíš normal přívod na repra od rádia!Nic víc nic mín,pro každou stranu jedna vyhybka!Ty lepší mívaj na sobě přpínání dB!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hele ze zhora do té krabičky vede červenej a černej drát a u něj je napsáno IN . A dole je 5 drátů a je u nich označení W- , W+ , M+ , M- , T+ Tak co kam mám dát?
každopádně poslední řešení co mě napadá,tak zapojit IN na ty vývody m,w dej ty basy a středy jak tu píšem a na t+ dej plus od výšky a zkus si ze vstupu do in nasvorkovat - a zkus ho dát na ty vejšky,udělej to provizorně jen na zkoušku a uvidíš jak to půjde
Jinak už nevím tedy!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda