Předělání AE

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Megmen
Kontaktovat uživatele:

Předělání AE

Příspěvek od Megmen »

Čusík kluci, myslíte že tyto manuální AE by šly předělat na elektrické?
Přílohy
P8100121.JPG
P8100121.JPG (143.03 KiB) Zobrazeno 3520 x
Reklama

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Re: Předělání AE

Příspěvek od Štráda »

zdar,určitě šly ale asi by ses z toho obtáhl něž bys to udělal,vše vymyslel,předělal,dodělal a na konci by si možná zjistil,že to opravdu nejde a světla už rozjebaný od vymýšlení a předělávání!Já mám taky už druhý AE od FK,s xenonama a super,mam je naštelovaný a kdýž jednou za čas jedu naloženej lidma,tak at si to svítí trochu víc nahoru!
Máš taky od FK? ty první,tak se mi zamastily samy sklíčka ze vnitř a na jednom se začalo od spoda světla dělat takovej jakby mléčné zatmaveni z ničeho nic!Taky jsem je ještě skurvil 100W žárovkama a spekly se mi kabely a u vnitř čoček se ůplně spálil tan stříbrnej povlak a skoro už mi to nesvítilo,ale neva,kolega prodával astru a měl je tam cca 14dní,potřeboval lowáky,tak jsem si je vyměnil a dal mu 500,- v poho ne?Už 2 roky tam mam HID xenonky a spokojenost největší,jen výbojka občas odejde,holt kšunt výroba,já je kupoval ještě za 5tis,ted koupíš za 1500,- a náhradní výbojku za 390,- ,mě je naštěstí vždy vyreklamujou!Ted už koupíš HID sadu philips za 7000,- a osram za 9000,- když jsem o nich přmýšlel,tak stály 20000,-Co chceš od náhrad origo xen,všechny lepí v číně!Aspon,že ta svítivost je stejná jako u normal xen. Já už bych si jízdu bez nich nepředstavil,když jedu s autem co má normal žárovky,tak mi příde,že svítím petrolejkou!A dálky,ty už mám max na zdravení nebo probliknutí,v noci ani nepoznám když je rozsvítím,jen to malinko přisvítí!Jen mě sere,že co to stojí pár kaček,tak až to má kde kdo a v čočce je to super a pěkně to vypadá a hlavně to tolik neoslnje a né jak to má sposta v narmal parabolách a ty největší magoři si i vynhavaj třeby u H4 ty krytky co jsou v parabole před žárovkou!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Největší magoří si dávají 100W žárovky.... dobře tě to vytrestalo. Fakt na hlavu trochu... :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Megmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Megmen »

Taky jsem si na xenonádu hodně zvykl. Já jsem chtěl jen zkusit je udělat polohovatelný elektricky a a pak aby se sami rovnaly jako orig. xenony , tím pádem by se nechalo stím normálka projít stk i když jí neřeším Kámoš má černou ságu a do mlhovek narval xenonádu a vypadá to hodně COOL 8) Ale víc než se opičit s xenonádou v mlhovkách by jsem ho chtěl porazit na sprintu :cry: :cry: :cry:
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda »

Frydex,co se týče 100W žár,tak sem tam měl modrý na napral jsem je tam aby to vůbec svítilo,že to vypálilo paraboly mi nevadilo,jak jsem psal,dělala se na nich i ta vada a tak jsem je za doplatek vyměnil s kamarádem,potřeboval prachy a navíc to byl cikán a astru po měsíci prodal,takže je mi to egál!Jinak bych si škubal vlasi,takhle si pojebat světla za 6200,-
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Já sem to spíš myslel tak, že můžeš být rád, že ti to auto neshořelo... :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda »

to jsem pohopil,to já taky,chybama se holt učíme no.
Hellracer Štráda
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Edit: promazáno OT

Štráda: Zapomeň na to, no flame
END
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda »

Trdlo: to jsem rád,ale dotklo se mě to!
V Práglu na sraze!
Hellracer Štráda
santik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od santik »

Štráda píše:kdýž jednou za čas jedu naloženej lidma,tak at si to svítí trochu víc nahoru!
Tak tomu hovorim mentalita :(
Lutujem tych co idu oproti tebe
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda »

no jo no,co mám dělat,i když jedu normal třeba ve dvou a svítí to v poho jak má,podle technický tak mě kolikrát lidi vyblikávaj at si stlumim dálkový!Jinak v naloženaj nejezdím,to je jednou za delší čas,já si nechci moc huntovat auto,to oüž musí být!Spozoroval jsem,když jsem si tam dal před 2roky xeno tak je tu jen u nás ve městě měli 3lidi,z toho i já a ted to tu má půlka města,dokonce jsem je viděl i ve Felicii!V těch čočkách je to aspon v poho,když se postavíš proti zdi,tak je ten paprsek oříznutej a svítí pěkně dolu,ale jsou tu magoři,který maj original světla s klasickýma parabolama a maj to tam,ale největší vrchol je,že si některí vyndavaj ty clonky co máš před žárovkou normálně,astra je nemá od výroby tuším,a to pak aslněje jak prase,to bych ho z toho auta vytáhl a nafackoval mu!!!
Hellracer Štráda
santik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od santik »

Tie clonky to bude asi pri bixenone.Ta sa ovlada elektromagneticky.Ked je zavreta tak su stretavacie ked je otvorena tak dialkove.
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda »

to máš naprosto pravdu,ale já myslel clonky,jak bývá před žárovkou taková tata krytka a žárovka je tím i trochu krytá!Mají to třeba golf 5 a spousta jiných aut,schválně se na to podívej až půjdeš kolem nějakého auta!To jsou magoři,ona se mu tam ta výbojka nevejde,protože je trochu delší,tak jí vyndá,přitom tam má byt,je to spočítaný tak aby to neoslnovalo!
Magiři no...
Hellracer Štráda
genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

a co třeba rozdíl H7 vs H7R :wink: myslím že na tom něco bude 8)
Přílohy
H7r-aukro.jpg
H7r-aukro.jpg (165.48 KiB) Zobrazeno 3082 x
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

No hezký, ale co bude ta výbojka stát? Za D2R a D2S sady to byly docela rance ty ceny, proto lidi začali cpát HIDY v H7, H1...
Ale rozhodně zajímavý, odkud to máš?
END
Odpovědět