Mám dilema, jelikož mám jedno zrcátko v řiti, nebylo by pro mě o moc horší pořídit obě nová
po inspiracích od nooeella si říkám, nekoupit rovnou radši s blinkrama černé M3 el. ovládané? nebo zase origo vyhřívané a dát do tmavěmodré barvy (černé docela blízko)
mám garáž a zrcátka jsem měl za zimu zamrzlý asi 2x a blinkr budu používat každý den v zimě v létě
Mike.S píše:zapomněl jsi na 3. možnost vyhřívané s blikačem , když už, tak už
to tam není schválně, protože by to byla jasná volba
to by bylo jako koupit již jmenované M3 s blikaček, rozebrat a koupit pod něj to vyhřívání? máš na něj nějakej shop nebo přímo na vyhřívaný s blikačem na astru? to jsem nikde nenašel?
kluci maji pravdu,vtech M3 neni nic videt jsou male,na nekterych autech jsou pekne ale kcemu to je kdyz vnich nic neuvidis,tot muj nazor jinak ty jsi nemel vyhrivane ?
original vyhřejvaný...nevim na co blinkr když stejně máš pár centimetrů od zrcátka blinkr v blatníku, bude to akorát pro smích...takovýdle "vylepšení" mi hlava nebere
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta píše:original vyhřejvaný...nevim na co blinkr když stejně máš pár centimetrů od zrcátka blinkr v blatníku, bude to akorát pro smích...takovýdle "vylepšení" mi hlava nebere
promin ale ja te fakt nekdy dost nechapu,ty proste nemas rad tuning a podobne upravy to je vse.
Nevím jak kdo ale já používám zpětný zrcátko především na to abych v něm sledoval co se děje za mnou a vedle mě.No a když ho budu mít zamrzlý tak uvidím akorát tu námrazu. Takže pro mě jasná volba.
Vojta píše:original vyhřejvaný...nevim na co blinkr když stejně máš pár centimetrů od zrcátka blinkr v blatníku, bude to akorát pro smích...takovýdle "vylepšení" mi hlava nebere
promin ale ja te fakt nekdy dost nechapu,ty proste nemas rad tuning a podobne upravy to je vse.