Přísady do Oleje

Co se jinam nehodí pište sem
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Re: Přísady do Oleje

Příspěvek od Frydex » 20 led 2009, 13:42

Takže 1161,- a přímo domů... to jde... 8)
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Reklama

Boči

Příspěvek od Boči » 20 led 2009, 13:44

jj dobrá cenovka .... 8)
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 20 led 2009, 13:51

marek píše:Více info ke Slicku 50:
http://www.cesomot.cz/ochrana-motoru.php

Slicku 50 se rozhodně nebojte, ten zmiňovaný proces se týkal americké verze Slicku 50 a to ještě před dvaceti lety (začátek procesu byl 1984). Americká verze je navíc jiná než evropská - mají jiné nosné oleje. Od roku 2003 je Slick 50 součástí Shell Car Care International, a ti by si asi těžko pod sebe vzali nějaké rizikové výrobky. S Polskem nemá žádný Slick 50 nic společného, vyrábí se Belgii, evropská centrála je v Anglii.
Vím to, jelikož ve firmě Česomot (která Slick 50 do ČR dováží už 15 let) pracuji víc než 3 roky jako prodejce Slicku. A věřte, že Slicku se prodali a stále prodávají obrovská množství a naprosto bez problémů. Cartechu i všem ostatním Slick dodáváme my.

Nikdy jsem to zde nenabízel, ale když už je o tom řeč - jako součást Astra klubu nabízím pro členy slevu 10% a poštovné zdarma. Více info na dotaz.
Ok, není důvody mít pochyb o tom, že máš pravdu, proč tedy na spoustě ČS v Lbc (nebudu je zde veřejně jmenovat, ale jde o větší sítě, ne jen malinké pumpy) je ke koupi Slick, který má přímo v příbalu informace o tom, že je vyroben v PL? Btw: obchodní zástupce, nevím kterého dodavatele, ještě když jsem měl co dotyčného se servisem právě když mluvil o Slicku, tak uváděl, že původem je z Belgie a poté koupili licenci US a dále jí prodali PL. To je de facto naprosto obrácený vývoj, než jsi udal Ty. Komu se teda už dá věřit, než lidem ktrří výrobky dodávají.... (tím tě nenapadám, jen tím de facto vysvětluju, kde jsem vzal své informace, které zde šířím)
No ale jedno je stoprocentně jisté, nemůžu říct na Slick nic špatného, naopak...
END

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 20 led 2009, 13:52

Koukám...co člověk, to názor a pak si vyber...
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW

marek

Příspěvek od marek » 20 led 2009, 14:54

Správně - za High Performance Synthetic Engine Treatment 750ml by konečná cena byla 1161,- Kč. Poštovné je zdarma.

Nemám tušení co prodávají v Liberci na pumpách, ale jediný dovozce do ČR jsme my. Návody, které lepíme na krabice jsou v polštině a češtině. Slick se objednává v centrále v Manchesteru v Anglii a k nám dorazí z Belgie. Nejedná se v žádném případě o nějakou americkou či polskou mutaci. Nosnými oleji jsou v případě HP Synthetic Engine Treatment Shell Helix Ultra 5W-40 a v případě Engine Treatment Shell Helix Super 15W-40. Nevím co víc k tomu dodat.
Astra Coupé Turbo

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 20 led 2009, 16:36

Jo v pohodě, díky. Alespoň ím co a jak a nebudu šířit nesmysly, ale jak jsem psal, bylo to info přímo od dodavatele.... :(
END

pansuu

Příspěvek od pansuu » 20 led 2009, 20:01

marek píše:Správně - za High Performance Synthetic Engine Treatment 750ml by konečná cena byla 1161,- Kč. Poštovné je zdarma.

Nemám tušení co prodávají v Liberci na pumpách, ale jediný dovozce do ČR jsme my. Návody, které lepíme na krabice jsou v polštině a češtině. Slick se objednává v centrále v Manchesteru v Anglii a k nám dorazí z Belgie. Nejedná se v žádném případě o nějakou americkou či polskou mutaci. Nosnými oleji jsou v případě HP Synthetic Engine Treatment Shell Helix Ultra 5W-40 a v případě Engine Treatment Shell Helix Super 15W-40. Nevím co víc k tomu dodat.
Takže pokud dobře rozumím, tak to nemůžu hrknout jen tak do motoru, záleží jakej mam olej. Kterej, když mám Castrol 5w40. Docela bych měl zájem, ale musel bych dočkat vejplaty jak vegetarián čočky :x Jak dlouho bude platit tvoje nabídka?

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 20 led 2009, 21:02

pansuu: ty sis ten příspěvek marka asi moc nečetl co, píše tam: 5W40 - HP Synthetic Engine Treatment Shell Helix Ultra a co se týče té ceny, tak to není special cena pro nás klubáky ale cena normální, za kterou ti to pošlou :lol:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Marky

Příspěvek od Marky » 20 led 2009, 21:31

denny píše:Zkus něco modernějšího než Slick50/ten už se nesmí vyrábět-nějaké prohrané soudy/.
S tímhle mám dobré zkušenosti.
http://www.metaltec-1.cz/new/index.html
Mam doma nejaky ten rok militec, kteremu je napadne podobny tento metaltec a abych se priznal do oleje jsem ho nakonec nedal a uz nedam, ale mozna ho casem prozenu vyfukem jako aditium :|

Jen pro zajimavost porovnani krabicek:
militec.jpg
militec.jpg (8.26 KiB) Zobrazeno 1873 x
metal.jpg
metal.jpg (23.82 KiB) Zobrazeno 1873 x

pansuu

Příspěvek od pansuu » 20 led 2009, 21:50

Mike.S píše:pansuu: a co se týče té ceny, tak to není special cena pro nás klubáky ale cena normální, za kterou ti to pošlou :lol:
Tak sorry, ale moc nečteš asi ty :) Přečti si to celý Od 1. Markova příspěvku. Najdeš cestou i to, že cena je 1290kč a Marek nebízí 10% dolů a bez poštovnýho. Takže cena pro Tebe KLUBÁKU je 1161kč :lol:

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 20 led 2009, 22:42

pansuu píše:
Mike.S píše:pansuu: a co se týče té ceny, tak to není special cena pro nás klubáky ale cena normální, za kterou ti to pošlou :lol:
Tak sorry, ale moc nečteš asi ty :) Přečti si to celý Od 1. Markova příspěvku. Najdeš cestou i to, že cena je 1290kč a Marek nebízí 10% dolů a bez poštovnýho. Takže cena pro Tebe KLUBÁKU je 1161kč :lol:

OK uznávám, ten jeho první příspěvek mi nějak utekl :oops: , ale na druhou stranu musím říct, že ty jsi v tom jeho druhém příspěvku přehlídl ten typ oleje :lol:

nebo se mýlím? :twisted:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 20 led 2009, 23:04

Je logické, že budou doporučovat oleje Shell, když je to všecko po společností Shell, ale myslím že když to naliješ do Kastrola, tak tomu neublížíš... :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

marek

Příspěvek od marek » 21 led 2009, 01:14

Sleva platí dokud budu dělat pro Česomot a vztahuje se na všechny Slicky v nabídce mimo řadu Solutions. Tyto vzhledem k nízké ceně není možno posílat bez poštovného. Ale sleva pro ně platí taky.

Jinak není důležité jakou značku oleje kdo používá, Slick je slučitelný se všemi běžně dostupnými oleji, tedy i s Castrolem. Ten zmiňovaný Shell Helix Ultra (nebo Super) je pouze nosný olej, důležité je to co "nese". HP Synthetic Engine Treatment je určen primárně pro plně a polo syntetické oleje, Engine Treatment je určen hlavně pro polo syntetické a minerální oleje. Ale jak už jsem uvedl, kombinovat se dají s jakýmkoli olejem. Pro motory do obsahu 1.4l stačí 500ml, od 1.4l do 3.0l 750ml.

Jak už jsem psal, více info je zde:
http://www.cesomot.cz/ochrana-motoru.php
Astra Coupé Turbo

pansuu

Příspěvek od pansuu » 21 led 2009, 13:15

RE: Marek
Tak- perfektní odpověď. Dokonce i pro ty s pomalejším zapalováním :oops: Doufám, že nebudeš do měsíce odejit z práce.
Mike. S:
Ok, taky občas nedočtu úplně všechno :)

Odpovědět