Zadní repro u 3dveřky?
Zadní repro u 3dveřky?
Zdravím všechny mám dotaz jak se dostanu u třidveřáka na zadní repráky nerad bych tam něco urval dík za radu. Juris
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní repro u 3dveřky?
zdar,musíš sundat celej tapec pod oknem,ty krýtky nezkoušej,jsou tam přivařený na pevno,urval bys je!vyndej si sedačky i opěrky a tapec tam je na cvočkách tech plastovech,sežen si radši nějaké do rozervy,někdy se poničí,začni vycvakávat od spodu a až budeš mít všechny odvaklé tak nakonec to drží u okna,myslí,že to pak stačí trochu silou povyzvednout.Bacha i na ty držáčky těch cvočků,jak je polámeš,což je jednoduchý,ani nechceš a jsou k.o,pak by už to tam 100% nedrželo jako originál a mohlo by ti to pak drnčet!
Jinak repro jsou tam 16ky 16,5cm-to jen pro info,ale to už asi víš!
Jinak repro jsou tam 16ky 16,5cm-to jen pro info,ale to už asi víš!

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Jo díky moc tohle mi pomohlo sice nejsem moc nadšený že budu muset vytahovat celej tapec ale co se dá dělat a ještě malej dotaz vzadu jsou taky komponenty nebo tam už širokopásmy??
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
jsou tam sirokopásma!Kompa si tam můžeš krásně dodělat sám,bude to i lépe hrát!
Taky jsem nechtěl sundavat tapec,ale jiné cesty nebylo!Tak hodně zdaru a moc to nepolámej
Taky jsem nechtěl sundavat tapec,ale jiné cesty nebylo!Tak hodně zdaru a moc to nepolámej

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Když už takhle otravuji rovnou se zeptám jaká je montážní hloubka u těch reproduktorů v předu i vzadu ať to nemusím rozebírat ještě před koupí nových??
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Hele přední nevím,ty jsem neměnil a u zadních je velká,ale už si nepamatuju hloubku,měli by ti tam pásnout který koliv!o předních se tu debatovalo taky,někde je tu topic.
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda