Jak to vidíte s opravným sprejem na pneu?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Jak to vidíte s opravným sprejem na pneu?

Příspěvek od Štráda »

Čau chlapi,určítě jste taky už slyšeli,co ti mamrdi vymysleli v parlamentu aby se zmenšily emise,tak asi uzákoní,že nebudem musit vozit rezervu,stačí jen ten opravnej sprej co zalepí a nafoukne pneu,nebo ty new pneu co se jentak nepropíchnou.Máte někdo zkušenosti s tým sprejem?Já ne a moc tomu nevěřím,tak se chci poptat jestli to maká?!Co pak na to pneu,ventílek a co v pneuservisu?Pokud to funguje a uzákoní to,tak přěmýšlím,že by šla rezerva smykem,já už tam orígo nemám,vozím jen tu hubenou dojezdovku abych tam měl víc místa na povinnou víbavu atd.astru už mám přes 4 roky a ještě jsem nepíchl tak závažně,že bych musel přezout na rezervu.
Dík za rady... 8)
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Reklama

Trdlo

Re: Jak to vidíte s opravným sprejem na pneu?

Příspěvek od Trdlo »

Spray funguje na principu vulkanizace při styku se vzduchem. Takže de facto nasadíš na ventilek, foukneš do duše a on se automaticky nasměruje k mítu kudy to utíká, jakmile se dostane do kontaktu s pneu v místě, kde je ďoura, tak zatuhne a je opraveno. Pokud samozřejmě neuděláš 3cm škubu do profilu.
Jezdím s ním už dva roky v Zafiře, protože místo rezervy tam mám nádrž LPG a v pohodě, dokonce jednou už i použitej.

Ale samozřejmě s opravou stejně musíš do pneuservisu, je to jen dočasná pomoc.
END
Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

S tim sprejem mám zkušenosti jenom z motorky a funguje v pohodě-i když jednou mě/mýho kamaráda vypekl když nefungoval-prostě se utrhnul ventilek (v tom spreji)-ale to byl nějakej šunt za pár šlupek..
Astra G 1,8 16V Z18XE polární modř 5dv a kilowatt hudby:-)

:arrow: Diablova tmavě modrá Astra
:arrow: Zvěrstvo:-D

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda »

Paráda,budu tomu spreji tedy věřit.Nějakou slušnou značky či typ nevíte,aby to byl tedy ten kvalitnější!Asi zakoupím a rezerva půjde smykem... 8)
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Odpovědět