Já dnes byl nucen jet lyžovat svojí Astrou a měl jsem převézt 3 páry lyží, 1 snowboard a celkem 3 osoby. Musím podotknout, že jsem ještě nestihl koupit stešní nosiče, takže se to muselo vlézt do kufru a byl jsem dnes poprvé v Olešnici na Moravě a musím říct, že bezvadný
Kam jezdíte lyžovat nebo snowboardovat?
Kam jezdíte lyžovat nebo snowboardovat?
Ahoj, tohle téma jsem zde ještě nenašel, tak se ptám kdo kam jezdí lyžovat nebo snowboardovat 
Já dnes byl nucen jet lyžovat svojí Astrou a měl jsem převézt 3 páry lyží, 1 snowboard a celkem 3 osoby. Musím podotknout, že jsem ještě nestihl koupit stešní nosiče, takže se to muselo vlézt do kufru a byl jsem dnes poprvé v Olešnici na Moravě a musím říct, že bezvadný
- Reklama
Re: Kam jezdíte lyžovat nebo snowboardovat?
Já byl v sobotu kamaráda učit na snowboardu v Mostech u Jablunkova. Otevřené 3 sjezdovky, úplná paráda. 
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
nikam
nelyžuju a ani neswborduju 
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ja teda jezdim na prkne a paradni to je v rakousku www.krippenstein.at uplne nejvic nejlepsi...
akorat je to uz pro trochu zkusenejsi jezdce..
a jinak u nas je to paradni na Miseckach..
akorat je to uz pro trochu zkusenejsi jezdce..
a jinak u nas je to paradni na Miseckach..
richtig...páč ani jedno neovládámgenius0011 píše:nikamnelyžuju a ani neswborduju
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
já jsem byl v alpách jen jednou tak nemám s čím srovnávat, ale Livigno je bomba. Supr sjezdovky, všechno levné-chlast a benzín za hubičku-bezcelní zonaPitman píše:Livigno
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Já jedu příští měsíc do Itálie do Paganella, tak jsem zvědavý...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jak píše Hříbek..v Livignu jsme byli loni..za 3 týdny valím do Santa Catariny Valfurvy, což je kusek za Livignem..předtím za bylo Passo Tonale..Bormio.. atd.Pitman píše:Livigno
Itálie je prostě the best
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE