máte SPZ napevno?
-
- Kontaktovat uživatele:
Údajně pak snad budou dopředu dávat dvě písmena. Takže to nakonec skončí u třech a bud to jako předtím.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no do prde*e, to bude ještě větší hnus než teď 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
Víš jak to je tady u nás v Kocourkově. Nevím, jestli to tak je, ale někde jsem to myslím četl. Každopádně to budou muset nějak řešit. Vždyť já dostal před půl rokem už 8S9.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
O nás

SPZ
Praha je teď ve fázi 9A7.... nebo dokonce 9A8...., takže pak už asi bude 01A.... nebo 10A, jsem na to zvědavej.Mike.S píše:přesně tak začíná to tuším 1A0 0000 a končí to 9A9 9999, takže máme na čas vystaráno, i když . . . . existuje to u nás od 1.7.2001 a Jihomoravský kraj už je za půlkou, teda aspoň co jsem viděl a Praha bude ještě dál, takže kdoví co bude pak
Příští týden už snad konečně vyměním SPZ (nebo chcete-li RZ), takže možná budu mít 9A9....

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
9A9 9999
jinou bych nechtěl

jinou bych nechtěl

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
co já vím.. (už od první třídy), tak 9 a 9 je dohromady 0018... a ne 9999.

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: máte SPZ napevno?
nějak to tu uteklo mimo téma,ještě ke značce,já jí mám přilepenou kvalitní oboustrannou páskou už 2 roky a super,vypadá to good a neni šance aby upadla,sundat jen hrubým násilím!Fízli zatím nic!Zadní mám normal v chrom rámečku.Jinak znám jdou krásně sundat fenem nebo horkovzduškou i nalupi bez poškození-zkšennost!
Jinak ségře z Lupa ukradli dvakrát po sobě obě spz v jednom měsíci! Asi spzfil
Jinak ségře z Lupa ukradli dvakrát po sobě obě spz v jednom měsíci! Asi spzfil

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Re: SPZ
Tak už mám RZ vyměněnou a dostal jsem 9A8. 9A9 bude za chvíli, takže asi tak v březnu už uvidíme, co bude pak.KLF píše:Praha je teď ve fázi 9A7.... nebo dokonce 9A8...., takže pak už asi bude 01A.... nebo 10A, jsem na to zvědavej.Mike.S píše:přesně tak začíná to tuším 1A0 0000 a končí to 9A9 9999, takže máme na čas vystaráno, i když . . . . existuje to u nás od 1.7.2001 a Jihomoravský kraj už je za půlkou, teda aspoň co jsem viděl a Praha bude ještě dál, takže kdoví co bude pak
Příští týden už snad konečně vyměním SPZ (nebo chcete-li RZ), takže možná budu mít 9A9....

CO BUDE PAKKLF píše:Tak už mám RZ vyměněnou a dostal jsem 9A8. 9A9 bude za chvíli, takže asi tak v březnu už uvidíme, co bude pak.![]()
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Tak se pochlub, jakou jsi dostal??KLF píše: Tak už mám RZ vyměněnou a dostal jsem 9A8. 9A9 bude za chvíli, takže asi tak v březnu už uvidíme, co bude pak.![]()
a
Čekáš nějakou senzaci? 9A8 8899 nebo 9A8 9898 nebo 9A8 9988? To tě moc nepotěším, nechci úplatkami živit úředníky. Ale je docela pěkná - 9A8 8658Majla píše:Tak se pochlub, jakou jsi dostal??KLF píše: Tak už mám RZ vyměněnou a dostal jsem 9A8. 9A9 bude za chvíli, takže asi tak v březnu už uvidíme, co bude pak.![]()