kazet. adapt. - hlasitěji hraje levá str....
Re: kazet. adapt. - hlasitěji hraje levá str....
Přesně tak. Jiná doba jiné možnosti. Taky jsem u kolegy viděl tento transmiter a funguje skvěle a kvalita zvuku uplně někde jinde. A hlavně už stojí pár korun.
- Reklama
Osobně mám přesně opačnou zkušenost s kvalitou FM modulátoru a kazet. adaptérem, ale prosím. U FM modulátoru je největší problém (v Praze, Pardubicích, Plzni apod. třeba neřešitelný), najít volně nerušený kmitočet. A odpojovat vnější anténu a připojovat vnitřní - NEBUDU.Štráda píše:hele,kašli na adaptér kazetu,kvalita nikde-já sem před rokem dostal FM modulátor,píchnešdo zapalovače,vsuneš do něj bud flashku nobo to má i jack na discmana nebo mptrojku,v lepších verzích je k tomu i dálkáč,má 10 různých frekvencí,jedne vyhovující naladíš na rádiu a jedeš,dobrej přenos,kvalita zvuku taky,já to používám pokud jedu v jiným autě a je tam kaz. rádio a šlape super,investice cca od 600,-
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
hele čoveče,já jsem ze západu a bez problémů a do Práglu taky občas zavítám,tak jen přeladím a v poho,mi neříkej že na těch 10 předvolem frekvence nic nenajdeš volnýho.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám právě opačné zkušenosti, koupil jsem napřed ten FM modulátor, ale kvalita nic moc, potom jsem koupil ten kazet.adaptér a hraje to podstatně líp, jen jsem musel pro kvalitní přehrávání zatlačit adaptér jakoby dolů, strčit prst do šachty a zatlačit kazetu směrem ke kolenům, pak je zvuk dobrý, je to o tom, že obě hlavy musí sedět na soběŠtráda píše:hele,kašli na adaptér kazetu,kvalita nikde-já sem před rokem dostal FM modulátor,píchnešdo zapalovače,vsuneš do něj bud flashku nobo to má i jack na discmana nebo mptrojku,v lepších verzích je k tomu i dálkáč,má 10 různých frekvencí,jedne vyhovující naladíš na rádiu a jedeš,dobrej přenos,kvalita zvuku taky,já to používám pokud jedu v jiným autě a je tam kaz. rádio a šlape super,investice cca od 600,-
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
tak to byl asi nějakej shitovej výrobce!No já radši vozim prsty na volantě a šaltce než zastrčený v rádiu

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě, že se jednalo jen o to , když pustím rádio, tak tu kazetu zasunu a je klid, né že jezdím s prstem v rádiu
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
Teď už ne. Nenajdu takový kmitočet. A když, tak ujedu 20 km a můžu přelaďovat.Štráda píše:hele čoveče,já jsem ze západu a bez problémů a do Práglu taky občas zavítám,tak jen přeladím a v poho,mi neříkej že na těch 10 předvolem frekvence nic nenajdeš volnýho.

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka