zástavba audio sestavy do kufru
zástavba audio sestavy do kufru
Máte někdo zkušenosti se zástavbou wooferu?Mám dvě kostky wooferu a když repro vyndám a udělám zástavbu.tak to tak hrát nebude.Víte o tom někdo něco?
- Reklama
jestli to dobre chapu tak mas 2 subwoofry a chces z nich vyndat repro a udelat na ne zastavbu do kufru ....jestli to sou origo bedny tak musis zachovat obsach litru ty bedny a velikosti bass reflexu to musi bejt stejny i v ty zastavbe jalikoz je to od vyrobce vypocitany na vykon repraku a melo by to tak zistat no
astra G sport 1.8 16V r.v.2000 sedan
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: zástavba audio sestavy do kufru
koupil sem repro,podle udajů výrobce o objemu bedny sem si spočítal velikost bedny na cm a spracoval bednu o bassreflexech tam nikdy nic nepíšou,ale pokud tam máš orígo,tak je tam přendej,já tam vždy hodil tak nějak podle oka a tlaku repra a vždy úspěch a pokud sem nevěděl obljem,tak sem dal můj standar 40*40*40cm a pohoda-taky záleží ne velikosti repra,já měl vždy 12ky jo a taky tam dej pořádnej výtlum,origo sou většinou bez,nejlepší je čedičová vata,ale bohatě stačí skelná vata nebo vatelín!Vylepit všechny stěny,né jen pohodi.
ukázka mé práce...
ukázka mé práce...
- Přílohy
-
- Fotografie134.jpg (51.06 KiB) Zobrazeno 2682 x
-
- Fotografie128.jpg (44.46 KiB) Zobrazeno 2683 x
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Štráda: tuc, tuc, tuc. ... ? 

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Štráda: hezká bedna.... a taky hezký sonici;-) akorat mi tam nějak nesedí ten zesik. Není to náhodou denon? na takovýhle nenažraný mršiny by to chtělo spíš něco SPLkovýho ne?
Jinak než skejnou vatu nebo vatelín bych raději použil jehličkový molitan, cena není extra vysoká, dobrý vlastnosti a supr se s tim pracuje.
Jinak než skejnou vatu nebo vatelín bych raději použil jehličkový molitan, cena není extra vysoká, dobrý vlastnosti a supr se s tim pracuje.
historie: Opel Astra G Caravan, r.v. 1999, Motor X16XEL, 1,6 - 16V - 74kW - 101koníků;-)
nově: Zafira B, r.v. 2006, Motor Z18XER, 1,8 - 16V - 103kW - 140koníků;-)
nově: Zafira B, r.v. 2006, Motor Z18XER, 1,8 - 16V - 103kW - 140koníků;-)
Štráda: tak ta zástavba vypadá solidne a asi to i hraje co ?
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
hrálo to jak prase,i když to táhl denon 6chanel a repra jeli tak na 30%,ne větší zes už pak nebyly lowáky,po roce sem to prodal,užil jsem si a už mě to nabavilo tahat v kufru,ted to dělá radost jinýmu.škoda,že jsem nebyl registrovanej už předtím,prodal bych to zde někomu rovnou do kufru,musel jsem to rozprodávat na autohificlubu po částech a bedna letěla na smeták
Jo jinak k tomu výtlumu,rn molitan jsem tam měl kdysi v jiná bedně s plexi cca metr na půl metru myslímtoho stálo 500,- a až na to,jak že to vypadalo good to bylo k ničemu!Jezdil jsem do Chebu,kde byl na to spešl krámek,a kde sem většinou ponakupoval tak mě tem pěkně odsoudili a šlo to do koše!Ale je to věc každýho,pokud dělá bednu na vzhled nebo pro účěl kvalitních bassů!Já už bych to tam nedal ani náhodou.Jinak si budte jistí,že 99% koupených beden či tub nemaj výtlum,co se pak od toho dá čekat za bassy,má to jen zvuk jako když mlátíš klackem do pvc kýble!

Jo jinak k tomu výtlumu,rn molitan jsem tam měl kdysi v jiná bedně s plexi cca metr na půl metru myslímtoho stálo 500,- a až na to,jak že to vypadalo good to bylo k ničemu!Jezdil jsem do Chebu,kde byl na to spešl krámek,a kde sem většinou ponakupoval tak mě tem pěkně odsoudili a šlo to do koše!Ale je to věc každýho,pokud dělá bednu na vzhled nebo pro účěl kvalitních bassů!Já už bych to tam nedal ani náhodou.Jinak si budte jistí,že 99% koupených beden či tub nemaj výtlum,co se pak od toho dá čekat za bassy,má to jen zvuk jako když mlátíš klackem do pvc kýble!

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda