Mám problém a chci se s váma poradit.Sednu za volant a dám klíč do spínačky a otočím do polohy kdy se rozsvítí kontrolky které postupně zhasínají.Až na dobíjení,mazání a porucha motoru ty zhasnou až po nastartování pokud se nemýlím.Jenže se mi rozsvítí všechny až na poruchu motoru.Kontrolka chlazení svítí taky a zároveň jde ručička teploty nahoru až za červené políčko signalizující přehřátí motoru v tu chvíli problikne kontrolka chlazení a spustí ventilátor u chladiče,který až vypne tak se rozsvítí porucha motoru a já můžu v klidu nastartovat.To by nebylo tak hrozné když ventilátor před dvěma měsíci běžel tak minutu nebo dvě,ale když běží hodinu i déle což trvá tak týden tak to už je i na mne moc.Proto jsem vytáhl i pojistku ventilátoru bo mi už dvakrát vyždímal baterku.Zajímavé že pak jede úplně bez problémů,ale jak stojí déle jak dvě hoďky tak to je potom na mašli to čekání.
Před měsícem a půl mi prasklo těsnění pod hlavou a zrepasovali mi altik,ale když jsem se zmínil o problému startování tak to napíchli a nezjistili nic.Teda já u toho nebyl tak nevím jestli říkali pravdu nebo ne když to tak blbne.Tak čekám na vaše názory a zkušenosti s tím problémem.
Takže dík a