pročítal jsem si fóra a zatím jsem nenarazil na žádnou obsáhlejší diskuzi o STK. V únoru mě čeká, tak pokud máte zkušenosti a reference s pražskými STK, tak sem s nimi. Dalším uživatelům se určitě budou hodit zkušenosti i z jiných krajů
STK v Praze
STK v Praze
Nazdar astráci,
pročítal jsem si fóra a zatím jsem nenarazil na žádnou obsáhlejší diskuzi o STK. V únoru mě čeká, tak pokud máte zkušenosti a reference s pražskými STK, tak sem s nimi. Dalším uživatelům se určitě budou hodit zkušenosti i z jiných krajů
- Reklama
Re: STK v Praze
V areálu Auto Branka dělají jen Škodovky, tak tam to asi nebude 
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re:
vydím že máš bydliště i Třebíč tak pokud se tu někdy pohybuješ tak zajeď do Vilémovic bez objednáníMava píše:Akorát mi ještě chybí informace o tom, kde to teda je aspoň o trochu klidnější
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Mava: Běž třeba na ten auto Jarov, co píše Def, tvoje auto projde naprosto v pohodě, klídek.
Vždyť už jsme se o tom bavili.
END
Re: Re:
Jj, to vím a taky Lažínky jsou vyhlášenýgenius0011 píše:vydím že máš bydliště i Třebíč tak pokud se tu někdy pohybuješ tak zajeď do Vilémovic bez objednáníMava píše:Akorát mi ještě chybí informace o tom, kde to teda je aspoň o trochu klidnějšía naprosto lidské chovánía přístup
žádná buzerace
Však já vímTrdlo píše:Mava: Běž třeba na ten auto Jarov, co píše Def, tvoje auto projde naprosto v pohodě, klídek.Vždyť už jsme se o tom bavili.
Dnes jsme s Astrou absolvovali STK + ME na Jarově a můžu jen doporučit
Za hodinku bylo po všem a bez jediné závady
Takže Defe, díky za typ