Ten midzi ma v albume aj stredovy panel aj ine casti interieru potiahnute karbonovou foliou. vyzera to fakt dobre. Az sa mi to nezda. Ma stym niekto skusenosti?
tak jaa sem si dneska konecne namontoval krouzky kolem budiku pak manzety na fofr klacek a na rucni brzdu pak sem vymenil osvetleni interieru za LED a na konec kdyz jsme sundaval zadni podbech tak sem strhnul ve sroubu tu hnezdicku tak sem to pak vypacil sikovkama
new-name píše:je možná že jsem potkal oktávku s volantemna druhý straně?
Je to možné, já dneska viděl jednu taky v Opavě. Koukal jsem na to na křižovatce, bílá. Stáli jsme u sebe, tak jsem si říkal, že bych to chtěl zkusit, mám i pocit, že zapínal blinkr pravou rukou.... Ale to nevím přesně. (jinak viděl jsem i jednu felicii, jeslit bude u rodiny, parkuje na SK v Martině, viděl jsem jí vícekrát, tak to schválně cvaknu, jestli tam bude zrovna jako já...)
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Já viděl i Formana silverlajna s volantem napravo. Vyjížděl z Parku Hostivař v Praze. Měl UK SPZ a byl to takovej fousatej dobrodruh, že bych se ani nedivil, že s tím přijel až z Británie na nákup do Prahy a pak jel zase zpět.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Tak jsem si byl dneska na dopravce odhlásit Jawu Mustanga abych po Novém roce nemusel platit pojistku..no..čekal jsem 4 hodiny venku v minus 9 a pak další 3 hodiny vevnitř..a dokázal jsem to!!!
Coupečko poslušně celou dobu čekalo až pojedem dom
Protože to co tam má teď je rychlejší na rozjezd. Ale TGA bylo mňamkovnější.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE