každá rada dobrá... to mi rádio ten adaptér nějak odrovná???! nechápu
...car400
Podle tvýho návodu kterej jsem objevil když jsi sháněl měnič jsem si taky udělal držák na mp3 a jsem spokojenej a co se týče adaptéru ,mám taky od Hami akorát jsem musel vysypat kolečka protože furt přepínal reverz ale jinak hraje skvěle ,je fakt když za něj vemu a naschvál s ním zaviklám do stran je to slyšet ¨jako by to prostě špatně sedělo,tak to možná bude i problém lokiho-že mu špatně sedí ,buď adaptér nebo hlava v něm.APiK píše:Jestli máš nějakej levnej adaptér za 100 Kč, tak nemusí mít autoreverse. Zkus přepnout na druhou stranu (side A > B). Já mám tento a jsem s tím nad očekávání spokojen.
Ano. I když vezmeš násilím za kazetu v kazeťáku, budeš slyšet "jak to nesedí". Hlavy musí sedět přesně proti sobě a při úpravách pozor na zmagnetizované šroubováky. Jinak Udo jsem rád, že můj návod posloužil.Udo píše:Podle tvýho návodu kterej jsem objevil když jsi sháněl měnič jsem si taky udělal držák na mp3 a jsem spokojenej a co se týče adaptéru ,mám taky od Hami akorát jsem musel vysypat kolečka protože furt přepínal reverz ale jinak hraje skvěle ,je fakt když za něj vemu a naschvál s ním zaviklám do stran je to slyšet ¨jako by to prostě špatně sedělo,tak to možná bude i problém lokiho-že mu špatně sedí ,buď adaptér nebo hlava v něm.APiK píše:Jestli máš nějakej levnej adaptér za 100 Kč, tak nemusí mít autoreverse. Zkus přepnout na druhou stranu (side A > B). Já mám tento a jsem s tím nad očekávání spokojen.
čeče ono je tam fakt i balance (jak tedy správně říkáš...já myslel, že není), hmmmTrdlo píše:Balance = levá a pravá stranaloki píše: přesně tak, navíc balance je stejně na PŘEDNÍ/ZADNÍ...
Fader = předek a zadek
V tom případě doporučuji vyčistit hlavu adaptéru technickým lihem pomocí vatového tampónku. To samé udělat i v rádiu, popř. rádio "protáhnout" takovou to čistící kazetou.loki píše:tak jsem to dnes konečně testnul, ta samá od kolegy hrála ok, zkoušel jsem pak mou a ... až s ní trošku pohnu, pak se teda chytne jak má. Asi se používáním kdesi cosi na ní pohlo, nicméně stačí "cvrnknout" a jede to už zase ok.
ps. Dík za rady, myslel jsem prvně, že to odchází elektronicky
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |