Spíše není do čeho bouchnout Když jsem přišel o práci a teď defakto žádnou good neseženeš, tak co máš jiného dělat
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
manli2 píše:veselé vanoce a vsě nejlepší, hodně stesti a zdraví do nového roku přeje xxx prosím prosím přeložíte mi to němčiny? prosím prosím smutně koukám
Frohe Weihnachten und alles bestens, viel Glück und Gesundheit in neuem Jahr wünscht xxx
Alebo klasika: Frohe Weihnachten und ein Glückliches neues Jahr wünscht xxx
AstraMan píše:Spíše není do čeho bouchnout Když jsem přišel o práci a teď defakto žádnou good neseženeš, tak co máš jiného dělat
no ty jo, a já jsem se teď posledních 14 dní nezastavil až dnes napoledne, to byla uzávěrka a pak jem měli firemní oběd a po něm 1,5 hoďky bowling, zítra už jen dodělám archivaci a seru na 14 dní na práci
AstraMan píše:Spíše není do čeho bouchnout Když jsem přišel o práci a teď defakto žádnou good neseženeš, tak co máš jiného dělat
no ty jo, a já jsem se teď posledních 14 dní nezastavil až dnes napoledne, to byla uzávěrka a pak jem měli firemní oběd a po něm 1,5 hoďky bowling, zítra už jen dodělám archivaci a seru na 14 dní na práci
Nápodobně .... dneska dodělat poslední resty a pak už jen Astrou do Brna na letiště a dom. A možna pak navstivit firemni vecirek ...... a 14 dni Los valelos šunkos
to se někdo má já ještě dnes v pondělí i úterý pak 30.12 a 2.1 do práce tak blbě rozkouskovaně a po novém roce nemocenská to jistí asi a hledání nové práce
Majesty píše:
No čéče nechceš tady cestou přibrzdit? Okouknul bych aspoň toho tvého krasavce.
ani nebude na co koukat budu to mit spinave kdyz tak koukam jake je venku pocasi navic nejedu po D1 ale vrchem po dalnici od hradce kralove,tak jest-li chces tak muzes nekde tam cekat