Servisu som zarobiť nedal

Držím palce pri vybavovaní poistky

Právě že bagy nevystřelilylukaskpd píše:tak to je hoooooodne smoly![]()
a to mu nieco tomu debovi spadlo z auta a vrazilo doteba nejak som to nepobral to bola a si rana ze ked vystelily bagy hlavne ze ste ok
Nezávidím ti to páč mám za sebou dva měsíce starou stejnou příhodu-znaky byly stejný včetně zadních dveří který nešly otevřít a zmačkaná podlaha kufru-ted už mám opraveno a vešel jsem se do 20k tak ať ti to vyjde jako mně..APiK píše:Nejvíc se děsím denního světla zítra ráno. Co ještě najdu....
No nic, místo předvánoční pohody mi zítra začíná maraton...
odpoved mas v SZ, nejdriv jsem ji dal sem, ale pak jsem si to rozmyslel:-)AstraMan píše:Dargonny ty jseš u záchranky nebo u policie? Můj otec byl u dopraváků, takže vyprávění z autonehod mě dostalo na takovou úroveň, že jezdím mnohem více opatrněji, bez těch vyprávění bych asi jezdil jako prase ( no prostě 21letý týpek no )![]()
Ikdyž v tomhle má taky Lukáš pravdu... Můžeš jet sebeopatrněji a když narazíš na nějakého de**la, tak už se jen můžeš modlit ( jakým stylem Tě sejme, v čem sedíš, konkrétní místo )
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |