:lol:no já ty zástěrky montoval před pár týdny,jsou origoš,v sadě byly takové nalepovací pásky,to proto,aby zástěrka neseděla přímo na laku blatníku,pásky jsem dle návodu nalepil,zástěrka se tudíž neopírá o lak blatníku.
No zadné zásterky sú podľa mňa u nás povinné. Myslím že cez STK by som mal asi problémy. Mal som to aj v protokole z STK. A čo policajti? Keby bol nejaký pako tak možno aj pokuta.
to již není pravda,jsou vozy,které svojí konstrukcí splnují podmínky pro provoz,nemají tudíž zástěrky,ostatně já když bylo auto dovezené z německa,tak jsem musel na stk,krom jiných povinností,museli u auta schválit způsobilost pro provoz v ČR,mám od toho hromadu papírů,nikde není zmínka že musím dodatečně namontovat zástěrky,mám pocit že ani nová vozidla jiných značek se neprodávají ze zadníma zástěrkama
tak a je to tu zdemontoval som predné zasterky lak na blatníkoch vdaka Vám zatial iba jemne odretý, ale čo je horšie tý mongoli pri ich uchytávaní prevrtali predný lavý blatník kovový -čiže tam mám dúru a ak stým niečo neurobím tak to zožere hrdza -MYSLITE že mi to uznajú ako reklamáciu
Chlapi, teď jsem poslal manlimu kopii z TP, kde je napsáno, že vozidlo je schválené pro provoz. A jsou tam vypíchnuty ty vyjímky, zástěrky jsou mezi nimy. Takže být nemusí.
Poprosil jsem manliho jestli tu kopii TP sem někde dá.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
tak dneska jsem se vracel domů,jel jsem kolem autosalonu volf,prodává fábie,octávie,ani jedna neměla namontovaný zástěrky,není jich třeba,konstrukčně vozidla splnují podmínky pro provoz na komunikacích v ČR,je možné,že na východ od nás,za hranicema to je jinak,ale tady určitě tyto vozy je nepotřebují.
pepca píše: tak dneska jsem se vracel domů,jel jsem kolem autosalonu volf,prodává fábie,octávie,ani jedna neměla namontovaný zástěrky,není jich třeba,konstrukčně vozidla splnují podmínky pro provoz na komunikacích v ČR,je možné,že na východ od nás,za hranicema to je jinak,ale tady určitě tyto vozy je nepotřebují.
pepca píše: tak dneska jsem se vracel domů,jel jsem kolem autosalonu volf,prodává fábie,octávie,ani jedna neměla namontovaný zástěrky,není jich třeba,konstrukčně vozidla splnují podmínky pro provoz na komunikacích v ČR,je možné,že na východ od nás,za hranicema to je jinak,ale tady určitě tyto vozy je nepotřebují.
No teraz v autosalónoch to predajú pomaly aj bez rezervi . Pri kúpe nového auta tam nemáš ani lekárničku, žiarovky,rohože,... To si potom musíš osobitne zacvakať.