Zadný lapač nečistôt

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
pepca

Příspěvek od pepca »

:lol:no já ty zástěrky montoval před pár týdny,jsou origoš,v sadě byly takové nalepovací pásky,to proto,aby zástěrka neseděla přímo na laku blatníku,pásky jsem dle návodu nalepil,zástěrka se tudíž neopírá o lak blatníku. :lol:
Reklama

manli2

Příspěvek od manli2 »

páska ce časem prodře :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
pepca

Příspěvek od pepca »

manli2 píše:páska ce časem prodře :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
:cry:tak to holt bude pešek,noo. :cry:
Sršeň

Příspěvek od Sršeň »

No zadné zásterky sú podľa mňa u nás povinné. Myslím že cez STK by som mal asi problémy. Mal som to aj v protokole z STK. A čo policajti? Keby bol nejaký pako tak možno aj pokuta.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
pepca

Příspěvek od pepca »

8) to již není pravda,jsou vozy,které svojí konstrukcí splnují podmínky pro provoz,nemají tudíž zástěrky,ostatně já když bylo auto dovezené z německa,tak jsem musel na stk,krom jiných povinností,museli u auta schválit způsobilost pro provoz v ČR,mám od toho hromadu papírů,nikde není zmínka že musím dodatečně namontovat zástěrky,mám pocit že ani nová vozidla jiných značek se neprodávají ze zadníma zástěrkama 8)
Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel »

tak a je to tu :evil: :evil: zdemontoval som predné zasterky lak na blatníkoch vdaka Vám zatial iba jemne odretý, ale čo je horšie tý mongoli pri ich uchytávaní prevrtali predný lavý blatník kovový -čiže tam mám dúru a ak stým niečo neurobím tak to zožere hrdza -MYSLITE že mi to uznajú ako reklamáciu :?:
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany »

Chlapi, teď jsem poslal manlimu kopii z TP, kde je napsáno, že vozidlo je schválené pro provoz. A jsou tam vypíchnuty ty vyjímky, zástěrky jsou mezi nimy. Takže být nemusí.
Poprosil jsem manliho jestli tu kopii TP sem někde dá.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
manli2

Příspěvek od manli2 »

a tady to je :)
Obrázek
manli2

Příspěvek od manli2 »

jo a pánové nezapomente že Sršeň je ze SR a tam platí jiný vyhlášky než v ČR :wink: :wink: takže bych si nebyl tak jistej že nemá pravdu :wink:
pepca

Příspěvek od pepca »

:wink: tak dneska jsem se vracel domů,jel jsem kolem autosalonu volf,prodává fábie,octávie,ani jedna neměla namontovaný zástěrky,není jich třeba,konstrukčně vozidla splnují podmínky pro provoz na komunikacích v ČR,je možné,že na východ od nás,za hranicema to je jinak,ale tady určitě tyto vozy je nepotřebují. :wink: :cry:
PIKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PIKI »

pepca píše::wink: tak dneska jsem se vracel domů,jel jsem kolem autosalonu volf,prodává fábie,octávie,ani jedna neměla namontovaný zástěrky,není jich třeba,konstrukčně vozidla splnují podmínky pro provoz na komunikacích v ČR,je možné,že na východ od nás,za hranicema to je jinak,ale tady určitě tyto vozy je nepotřebují. :wink: :cry:
Zatial nepotrebuju ani na SK!
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
Sršeň

Příspěvek od Sršeň »

pepca píše::wink: tak dneska jsem se vracel domů,jel jsem kolem autosalonu volf,prodává fábie,octávie,ani jedna neměla namontovaný zástěrky,není jich třeba,konstrukčně vozidla splnují podmínky pro provoz na komunikacích v ČR,je možné,že na východ od nás,za hranicema to je jinak,ale tady určitě tyto vozy je nepotřebují. :wink: :cry:
No teraz v autosalónoch to predajú pomaly aj bez rezervi :roll: . Pri kúpe nového auta tam nemáš ani lekárničku, žiarovky,rohože,... To si potom musíš osobitne zacvakať.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

no nevim jak u vás ale opel v liberci dává veškerou základní výbavu :wink:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Odpovědět