kde koupim nějaký hezký ventilky na Alu? nerad bych aby mi s servise řekl že maj jen černý gumový a nebo tam dal nějaký hnusky drahý
od předchozího majitele tam byly hezký
Jsou hezký, ale strašně nepraktický. Kašli na ventilky v designu, vem normální černý, ale krátký a uzký, z nich už ani při dofukování nemusíš sundávat čepičku, vychytávka se zpětnou klapkou.
no já si nechal v servisu na astru dát celochromový vyšel mě jeden na 30 kč je to normál ventilek přez kterej je chrom krytka a má i kovovou čepičku nevyfotim jedině cobein
YANEK píše:no já si nechal v servisu na astru dát celochromový vyšel mě jeden na 30 kč je to normál ventilek přez kterej je chrom krytka a má i kovovou čepičku nevyfotim jedině cobein
ja si nechal v pneuservisu dát taky celo chromový a jsou oproti originálníma gumovýma decentne masivnější a vypadají velice hezky.
Brácho má tie gumové s tým převlekem a kovovou čapičkou (asi ako má YANEK) a ja mám tie celokovové pochromované. (dnes už bohužial bez čapičiek urvať ruky!) Oboje bez problémov, tak to je asi jedno...