pls inf da sa nastriekat stredovy panel

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
scarfacesk
Kontaktovat uživatele:

pls inf da sa nastriekat stredovy panel

Příspěvek od scarfacesk »

tak moja otazka je napisana hore myslim ten panel kde je umiestnene radio nastavenie teploty a tid ci ako sa to vola aj s tou odkladacou prepazkou ci popolnik ci ako sa to vola. da sa to nastriekat ? a ako lebo plasti striekat neviem. a ci to ma byt nejaka special farba alebo nejaka s teska v spreji :D (obrazne povedane)
Reklama

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

Musíš to vymontovat, odmastit a obrousit brusným papírem nejlépe pod vodou. Pak to můžeš nastříkat základovou barvou a pak vrchní barvou v odstínu, jaký chceš. Může se to ale pak začít loupat. Pokud to chceš mít úplně super a aby se to neloupalo, je potřeba někde, kde prodávají autolaky koupit základ na plasty. Je to čirá tekutina, která udělá přechodovou vrstvu, tak jako změkčí ten povrch. Pak nastříkat plničem, obrousit pod vodou a pak tu základovku a vrchní barvu. Vše se dá koupit ve spreji.
Naposledy upravil(a) Majesty dne 11 pro 2008, 23:08, celkem upraveno 1 x.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

No tak přestříkat se dá všechno, co si budeme nalhávat :wink: Otázkou jen je jak dlouho to pak vydrží :D

Už si to nepamatuji přesně, ale myslím že ten panel je nejdříve potřeba lehce přebrousit a pak teprve přelakovat, protože když jej jen přestříkneš, tak ta barva Ti nevydrží a dosta tzv. kopřivku či co :? Nikdy jsem to neviděl, jak ta kopřivka vypadá, takže se mě ani neptej co to je :lol: O přelakování středového panelu jsem se zajímal kdysi ihned po koupi Astry, ale nakonec jsem změnil plány, takže se o tuto záležitost dost dlouho nezajímám :wink: Doporučil bych raději zkusit použít funkci hledat, určitě se dozvíš mnohem přesnější odpovědi na Tvoje otázky, než teď z mé strany :?:

EDIT: Sakra Majesty to si z mě už děláš srandu ne? :D Zase než jsem to dopsal, tak si sem frnknul konkrétní info :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

POUŽIJ HLEDAT, UŽ SE TO TU NĚKOLIKRÁT PROBÍRALO!!!
END
scarfacesk
Kontaktovat uživatele:

aha fuuu kks na to mat to nevim. a myslite ze to aj dakde robia ? ako kamos magor si prestriekal cele bawo v garazi a ma vsetko prislusenstvo na striekanie tak skusim ci to nevi robit mozno bude vediet. (inac to striekal na taku zlatu perletovu zlatu a vipada to dost fest dobre iba spojler sa mu lupal lebo ze to nejak naprd nastriekal ci co ) uvidim co teda
Naposledy upravil(a) scarfacesk dne 11 pro 2008, 23:20, celkem upraveno 1 x.
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

AstraMan píše:EDIT: Sakra Majesty to si z mě už děláš srandu ne? :D Zase než jsem to dopsal, tak si sem frnknul konkrétní info :lol:
Můžu zato, že jsem tak rychlej?
Obrázek Obrázek O nás
scarfacesk
Kontaktovat uživatele:

inac som si vsimol ze sa velmy radi predbiehate v pisany kto je prvi :) . inac este jedna vec kde sa da kupit opc volant ? alebo ako sa to vola ten sportovy stile lebo sa mi to hodne luby :)
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Až ho tady bude někdo prodávat, tak uvidíš... Většinou kolem 3500Kč/KS myslím :D
scarfacesk
Kontaktovat uživatele:

a da sa to kupit aj obicajne dakte ? obchod web shop alebo nekde tak ?
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Na německém E-BAY, na vrakovištích a v Opelu... Jenže na vrakáčích to maj málo kdy a v Opelu za to dáš celou výplatu :lol:
scarfacesk
Kontaktovat uživatele:

hmm kurna opitam sa mojho profaka ten roby na autovrakovisku ci take kusky tam nemaju
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

Zkus napsat SZ uživateli RomanK. Ten má občas volanty na prodej nebo projdi inzeráty v sekci prodám. Je tam spoustu aut na díly.
Obrázek Obrázek O nás
Slag

Příspěvek od Slag »

Majesty píše:Musíš to vymontovat, odmastit a obrousit brusným papírem nejlépe pod vodou. Pak to můžeš nastříkat základovou barvou a pak vrchní barvou v odstínu, jaký chceš. Může se to ale pak začít loupat. Pokud to chceš mít úplně super a aby se to neloupalo, je potřeba někde, kde prodávají autolaky koupit základ na plasty. Je to čirá tekutina, která udělá přechodovou vrstvu, tak jako změkčí ten povrch. Pak nastříkat plničem, obrousit pod vodou a pak tu základovku a vrchní barvu. Vše se dá koupit ve spreji.
Asi jsem klikař, ale až na vymontování a odmaštění (jarem :D ) jsem nic z toho nedělal a lak drží už víc než rok a půl...obyč sprejovej z obyč obchodu.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Arwy

Příspěvek od Arwy »

Ja mám origo šedý panel od výroby (ako enjoy) a určite to nebolo brúsené, pretože na povrchu je drsný, tak isto ako aj klasický čierny. Po demontáži plastov je zo spodnej strany vydieť, že je to striekané. Základ je dobre odmastniť povrh. Ja ho budem prestriakavať na novo, lebo mám na ňom flaky ako by to bolo niečím obliate a nedá sa to umyť.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Odpovědět