máte SPZ napevno?
- Reklama
Defender píše:No tak ..........
Jasně nacouvaj, vypadne a ještě rozštípanej rámeček, ale zase na druhou stranu, už několikrát se mi stalo, že rámeček KO a nárazník celkem OK. Kdyby byla napevno bez rámečku nebo s, tak ten frajer uslyší až to štípání nárazníku a né rámečku
Takový individua by zasloužily dostat pořádně po tlamě, když neuměj jezdit, ať nechaj ten svůj krám doma a jedou na mastný tyči.

To tě jen úředníci chtějí zmást
Dříve SPZ, dnes RZ.

Dříve SPZ, dnes RZ.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Ja ji mam prilepenou
akorat az ji budu davat dolu tak to odsere naraznik nebo ramecek
ale to je mi jedno
oboje je nahraditelne... 

LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....

<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Výměna RZ
Ahoj
Máme na astře oboje značky jen tak v ramečku nacvaklé . . . ale naštěstí se nam nikdy nepodařilo značku ztratit, nebo nam ji kouli ohnul vycvak atp.
Problém bych ovšemviděl, v tom, že mladí se baví občasnou výměnou SPZ na autech po nocích, co se vracej z hospody. . . a kdyz clovek auto pouzivá casteji, tak si ani neuvedomje a nekouka na SPZtky . . .
Eště se mi to nestalo, ale nevím jak by chlupatý reagovali na jnou SPZ
co myslíte ? 

Problém bych ovšemviděl, v tom, že mladí se baví občasnou výměnou SPZ na autech po nocích, co se vracej z hospody. . . a kdyz clovek auto pouzivá casteji, tak si ani neuvedomje a nekouka na SPZtky . . .
Eště se mi to nestalo, ale nevím jak by chlupatý reagovali na jnou SPZ

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no ti by ti to spočítali, to bys jen tak neukecal
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........