Chtěl bych zase trošičku předělat Astrulku Mám v merku 2 kousky.
Které by jste dali + bych nechal nalakovat do černé barvy-střechu,kapotu a ekektrony 1-návrh 2-návrh
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
ty první jsem už na stříbrný astře dneska viděl ale to by možná chtělo popřemýšlet aspoň o zadním nárazníku aby to ladilo
Druhý jsou decentní a to tvoje auto evidentně nechce být můj názor
PS: klidně tu astru stříbrnou astru s prvníma prahama najdu jestli chceš
Sice se mě nelíbí ani jedny, ale volil bych č.2 Doma mám také jedny prahy ( kopie RIEGER - plastové ), ale stále jsem se nerozhoupal jestli je dát na Astru či nikoliv, protože předek mě nebude pak ladit s prahama
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Pane Green-změna je život...
kapotu bych přelakoval,samo že né celou,ale tu vnitřní část kapoty až dolů k masce-snad jsem to dobře popsal Střechu samo že celou,aby to ladilo s předkem.Myslim si,že černé části na autě + černé okna a to v barvě auta ( stříbrné ),by mohlo klapnout
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
new-name:Při dlouhých večerech si vem do postele vzorkovník barev a hned je o zábavu postaráno
Já bych volil ty druhé. Všechny tyhle doplňky s nějakýma otvorama, ani nikdo pořádně neví, na co vlastně jsou, jsou nehezké a podle mě to vypadá jako kýč.
Capone píše:ale tu vnitřní část kapoty až dolů k masce
áá to mi neco pripomina Jinak k tem prahum asi bych volil 2 variantu ale ani ta prvni neni spatna... V plzni jezdi jedna cervena s tema prvnima a neni to tak zly...
Tos mi to Majesty moc neulechčil a když by ty prahy ( možnost 1 ) udělal s tímto předkem - a zadkem - Kde by se jako výpln dělala mřížka v barvě černé ( stejně jako ty prahy ) ...
přiznávám se,okoukal jsem to od tebe Honzzáááá
Jinak děkuji za foto...
Ten zadek je dobrej, předek taky, ale u něj mi zase vadí ten boční výdech. Ale oboje bych klidně na auto dal. Jen ty prahy jsou podle mě strašný. Jak hodil new-name ten odkaz, tak je to ve skutečnosti ještě horší. Na autě je to hrůza. Ale je to jen můj názor. Určitě se najde spousta lidí, kterým se to líbí.