Mám problém s tím, že stěrač řidiče nejede až do kraje čelního skla, na levou stranu ke sloupku A. Jde o to, že v dešti, nebo při sněžení, (viz foto níže, kde je to zasněžené, a pomalu to padá dolů, ale to už jsem ujel asi 3 km...), je velký prostor, přes který nevidím. Některá auta mají tu mezeru mezi stíranou plochou a sloupkem velmi malou. Ani nevím, jak to bylo u minulé astry. Jde to nějak seřídit? Je něco, čím se dají seřídit stěrače tak, aby šla prodloužit jen jedna strana? Posunout stěrač na tisícihranu v uchycení je blbost, jelikož by pak koukal při klidové poloze. Máte tak tak velkou tu mezeru? Mi to docela vadí, fakt to brání ve výhledu, zejména při odbočování...
(Foceno mobilem, omluvám se za kvalitu)
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Je to úplně normální. V podstatě nikde to nejde až ke sloupku. Navíc, když padá mokrej a těžkej sníh, nahromadí se tam a ten stěrač ho neutáhne a jde ke sloupku ještě míň, než normálně.
Ja to mám rovnako a keď je to veľmi zasvinené, pomôže to aspoň trochu prepláchnuť ostrekovačom - t.z. čístou tekutinou alebo hold zastaviť na čerpačke a okno umyť. Pred jazdou je treba sneh z celého okna dať preč lebo práve toto sa stane, ak okno pretreme len stieračmi.
Já to řeším tak, že na křižovatce vytáhnu z pod sedadla škrabku, která má na druhé straně gumu a otevřu dveře a setřu to dolů, ale připadám si jako culík...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tak tenhle problém mne štval i na minulé Astře F a myslím, že je to jedna ze slabin ASTER. Některé auta ten doběh mají lepší a Opel to má nejhorší. Záleží na velikosti a náklonu předního skla. Některé automobilky nakonec vyřešili stěrač jeden atd. Myslel jsem, že je to vůle převodu v doběhu tak jsem laboroval a dokonce jsem se informoval v OPLU a nic. Závěr: Posunul jsem ten stěrač na tom tisícihranu ale tak aby při vypnutí byl vidět co nejmíň. Měl jsem s tím dost nervy protože mi to vždy skočilo o velký kus a potom to bylo jak říkáš, třískal do sloupku a na prd v klidu. Nakonec mi pomohla žena kdy jsem postupně posunoval ten stěrač na tom tisícihranu tak abych získal na obou stranách tak akorát doběhy. Někdo ti musí ten stěrač držet a druhý dotahovat matku. Je to ok a jsem spokojen. Při nejrychlejším stírání to občas malinko ťukne do sloupku vrchní špičkou ale to je prkotina. V klidové poloze je stěrač vidět jako ten pravý a je rovnoměrně s kapotou a vyčnívá jenom něco málo milimetrů než původně.
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.