ta tam u tý ubytovny stojí pokaždý když jedu o 300m dál do zaměstnánímanli2 píše:á panáček byl na hruškovejch dvorech na ubytovně

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....no to je jasný že jsou všude....ale přecejen to tam máte samou vesnici a tam se provozujou tyhle tuzingygenius0011 píše:No pozor píšePrinc William píše:aspoň je vidět co máte za vědátory na tej vysočíněžlutá šáde já mam fakt dost a hlavně wrc....ten výkon jako má wrc určo taky měla co??????

WCR a ne WRC

btw. takoví sou všude
 jo tak to jsem se nějak přehlídnul...holt si asi i popletl písmenka
 jo tak to jsem se nějak přehlídnul...holt si asi i popletl písmenka  já fakt nemůžu....
 já fakt nemůžu.... 
no já taky jsem z "města"...cirka 7.000 obyvatel a nebo na chalupě kde je tak do 100 obyvatel tak přesně vím čím se dá zabavitnew-name píše:každej nemusí být z městamáme tu zase víc klidu na tuzingy a jiný aktivity
 no a dost. nechtěl jsem se nějak dotknout vysočíňáků ale tohle mi fakt dostalo tak jsem musel reagovat.....šáde a tuzing je nekonečný téma
  no a dost. nechtěl jsem se nějak dotknout vysočíňáků ale tohle mi fakt dostalo tak jsem musel reagovat.....šáde a tuzing je nekonečný téma 
ne toho jsem neviděl...jo a jaký pěkný géčka?????Honzza píše:No ono nekdy i ve meste je "na co se divat" nevim Jardo jestli si videl tu Astru s tim zadnim kridlem prisroubovanym nejakym plechemje to Plzenak,parkrat jsem ho uz i potkal... Ale na druhou stranu uz jsem tu videl i par peknych Gecek

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |