spoilery

Úpravy od motoru až po plasty
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

Anonymous píše:
milde11 píše:http://www.tuningtech.cz/
tak já mám plasty od téhle firmy a docela spokojenost, dobrý ceny a kvalita taky
To si děláš srandu ne???Ani jeden plast a ceny??? Ani nemluvím. :( :shock:
:shock: tak asi koukáš blbě co takhle rieger :?:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Reklama

Dan 7211
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan 7211 »

Lidi kdyby měl někdo zájem o lamino jak spojlery pod nárazníky tak celé nárazníky za super ceny,tak se ozvěte!
Jen tak pro přectavu na mém oplíku mám spojlery předek +zadek a vycházejí předek 1300,- a zadek 1500,-
pepca

Příspěvek od pepca »

:wink: zdary,nějaká fotečka,kde je možno pokoukat?
pepca

Příspěvek od pepca »

:wink: tak jsem to již našel,díky,no vzhledem k tomu,že se v tom nevyznám,ten přrdní spoilér se uchytí jak,to jde přidělat jako to lízátko?
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D ne tohle má určitě přelaminovaný je to kopie riegru ten se lepí :wink:
Magma Red
Obrázek
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Dan 7211
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan 7211 »

Zigi píše:
YANEK píše::D ne tohle má určitě přelaminovaný je to kopie riegru ten se lepí :wink:
Lepi?A neuleti to v cca 180km/h?Nerad bych ho prejel :lol: :lol:
Neboj neuletí! lepí se to PU,já používám ten co je přímo na opravu laminátových lodí! A neni ani drahý tuba stojí 120,-kč.
S tím spojlerem jsem frčel 220km/h a je tam pořád tak že pohoda! a montáž je jednoduchá!
Ten spodní se lepí na spodek a ten zadek je dělaný přímo do toho prolisu v originále takže se to cvakne a už to drží,ale samozřejmě se musí přilepit!! :D
Dan 7211
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan 7211 »

Zigi píše:
Dan 7211 píše:
Zigi píše: Lepi?A neuleti to v cca 180km/h?Nerad bych ho prejel :lol: :lol:
Neboj neuletí! lepí se to PU,já používám ten co je přímo na opravu laminátových lodí! A neni ani drahý tuba stojí 120,-kč.
S tím spojlerem jsem frčel 220km/h a je tam pořád tak že pohoda! a montáž je jednoduchá!
Ten spodní se lepí na spodek a ten zadek je dělaný přímo do toho prolisu v originále takže se to cvakne a už to drží,ale samozřejmě se musí přilepit!! :D
Jsi urcite manualne zrucnejsi nez ja,tak co kdybych si ho nekdy koupil,tak nalepil bys mi ho tam? :wink:
tak všecko se dá domluvit ale musel bys mi ho nechat den doma pu schne 24hodin! :D
Ale na tom nic není je lepší když to dělají dva líp se stim manipuluje!
Dan 7211
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan 7211 »

Zigi píše:
Dan 7211 píše:tak všecko se dá domluvit ale musel bys mi ho nechat den doma pu schne 24hodin! :D
No vidis ze se na tebe muzu spolehnout,tak jak neco nasetrim a budu pri penezich a to bude tak nekdy na podzim,tak do toho pujdu.
Pro me nebude problem nechat u tebe astrulku na tech par hodin a neni problem ti s tim pomoct,jelikoz mam Astrinu rad a kdyz me se neco libi,tak ji taky :lol: :lol: :lol:
Aoto raději ne stačí nárazník! doma děláme do aut takže celkem problém to zaparkovat! No jak budes chtít tak se ozvi není problém!! nebo pak komplet nárazníky ty nevycházejí vubec draho! ceny círka do třech tisíc! Normální pultovka je 3900,- a rieger originál kolem 10litrů!
Dan 7211
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan 7211 »

Zigi píše:
Dan 7211 píše:Aoto raději ne stačí nárazník! doma děláme do aut takže celkem problém to zaparkovat! No jak budes chtít tak se ozvi není problém!! nebo pak komplet nárazníky ty nevycházejí vubec draho! ceny círka do třech tisíc! Normální pultovka je 3900,- a rieger originál kolem 10litrů!
Uvazuju,ze bych v blizke budoucnosti mohl koupit predni i zadni spojler,nechat nalakovat a pak ti to dovezt i s naraznikama?
Kdybych vzal ten predek i zadek,dal bys mi jeste nejakou slevu? :lol: :lol:
Jinak myslim ze domluvit se nebude problem kdyz uz mame vseci tady stejnou lasku!!! :wink:
Cena je už tak lidová!!
no ono se to musí první nalepit na nárazník a pak celé laknout!!
Nebo pokud by se ti líbíl nějaký komplet nárazník myslím že to origoš by se dal ještě dobře prodat a vyšlo by to na stené peníze jako spojler!! :D
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

Dan 7211 píše:
Zigi píše:
Dan 7211 píše:tak všecko se dá domluvit ale musel bys mi ho nechat den doma pu schne 24hodin! :D
No vidis ze se na tebe muzu spolehnout,tak jak neco nasetrim a budu pri penezich a to bude tak nekdy na podzim,tak do toho pujdu.
Pro me nebude problem nechat u tebe astrulku na tech par hodin a neni problem ti s tim pomoct,jelikoz mam Astrinu rad a kdyz me se neco libi,tak ji taky :lol: :lol: :lol:
Aoto raději ne stačí nárazník! doma děláme do aut takže celkem problém to zaparkovat! No jak budes chtít tak se ozvi není problém!! nebo pak komplet nárazníky ty nevycházejí vubec draho! ceny círka do třech tisíc! Normální pultovka je 3900,- a rieger originál kolem 10litrů!
:D ale ne mám origo zadek a stál kolem 6ti zase je výhoda plastu proti laminu :wink:
Magma Red
Obrázek
BAD TOYS FOR FAT BOYS
Odpovědět