dj.chicken píše:no musim říct že se povedla...akorát škoda těch zadních bubnovek...určitě by se tam lépe vyjímaly kotouče...a ty svetla jsou bomba...snad si je v brzke dobe taky poridim...ale ty cerne...mam tmave modrou metalizi tak by to bylo jako pest na oko...
Jenže u 1.4 16V se koutouče dozadu nedávali
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
ja vim prave proto rikam ze by tam vypadaly lepe...ale jinak je to šupa...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
dj.chicken píše:no musim říct že se povedla...akorát škoda těch zadních bubnovek...určitě by se tam lépe vyjímaly kotouče...a ty svetla jsou bomba...snad si je v brzke dobe taky poridim...ale ty cerne...mam tmave modrou metalizi tak by to bylo jako pest na oko...
ale dávali....ale v rajchu...i na 1.2 16V
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
pokud chces jak vypadaj tu chromovz zadni lampy na tmave modrej tak mi napis mailovou adresu at te muzu poslat inspirativni foto. moje mailovka je czscorpion85@hotmail.com. pokud si myslel predni tak ty zatim nemam ale urcite tam pujdou chromovy angel eyesy
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
ale dávali....ale v rajchu...i na 1.2 16V
já mám kotouče vzadu na 1.6 8V 55kW tak proč by je nedávali i na silnější 1.4 16V?
Naposledy upravil(a) manli2 dne 09 úno 2006, 11:57, celkem upraveno 1 x.
no já myslel předni a ty zadni zase jak ktere...me se dda že já tam mám seriovky jak ve predu tak v zadu ale asi striknute trosku do tmava bud modrym nebo cernym sprejem na svetla a taky to nevypada spatne...
každopadne angelsy s xenonama bych tam chtel co nejdrive...takze zacinam setrit...
Až někdo budete mít nafocený ty angel eyes na svém voze - neváhejte ty fotky hodit do pléna... rád se mrknu. Taky se mi líbí,ale těmhle věcem moc nevěřím. Zatím to nevyrábí žádná ( pokud vím ) renomovaná firma.
dominus-et-deus píše:Až někdo budete mít nafocený ty angel eyes na svém voze - neváhejte ty fotky hodit do pléna... rád se mrknu. Taky se mi líbí,ale těmhle věcem moc nevěřím. Zatím to nevyrábí žádná ( pokud vím ) renomovaná firma.
angeleyesy máš nafocené, stačí se podívat o stránku zpět
jinak ja uz na angel eyesy nasetreno mam ale cekam na nakou akci nechce se mi za ne davat zrovna 8 litru. jinak zatim nevim kde sehnat naky slusny xenony myslim tim prestavbovej kit. nevite vo necem jak H1 tak H7
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
no to jsou kukadla...nadhera...snad je taky budu mit ale asi v cerne...nebo aspon s mracitkama...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
na fotce super,ale melde je má a ačkoliv sou hezký, tak třeba to desing světlo kolem mu dle jeho fotek takhle nesvítí, jako na těch od FK. Spíše jako kdyby to bylo vyšeptalý...