Predne sedadla Recaro
-
- Kontaktovat uživatele:
Predne sedadla Recaro
Chcem sa opytat keby ze chcem predat predne sedadla z mojej astry orig. Recaro v bordovej kozi vyhrievane s airbagmi kolko by som za ne mohol dostat , kolko by ste boli ochotny za ne zaplatit ???

Naposledy upravil(a) brhy dne 27 úno 2008, 13:51, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Princ William
Re: Predne sedadla Recaro
co tam budes davat......brhy píše:Chcem sa opytat keby ze chcem predat predne sedadla z mojej astry orig. Recaro v bordovej kozi vyhrievane s airbagmi kolko by som za ne mohol dostat , kolko by ste boli ochotny za ne zaplatit ???

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
xcem tam dat vacsie skrupiny lebo tieto su plytsie drzia v zakrutach dobre len to xce pre mna o cosi viacPrinc William píše:co tam budes davat......brhy píše:Chcem sa opytat keby ze chcem predat predne sedadla z mojej astry orig. Recaro v bordovej kozi vyhrievane s airbagmi kolko by som za ne mohol dostat , kolko by ste boli ochotny za ne zaplatit ???
Chavron píše:no ked ich silou mocou budes hcet dat prec, nikto y ich nechcel a isiel by si ich vyhodit na smetisko, daj mi vediet...pojdem na to smetisko s tebou![]()

Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
-
- Kontaktovat uživatele:
JJ,prodadat to jhako celek,to jest i tapec ve dverich a vse co je cervene 

Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
No jo to je problém těchto sedaček, při nastupování se musí dávat pozor mám to taky trošku ošuntělíMajklus píše:JJ,prodadat to jhako celek,to jest i tapec ve dverich a vse co je cervene

Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
vymenene za cierno sedy interier a kupene sedacky sparco takze uz neaktualne
Ale moje povodne su na predaj kamarat co som s nim vymenil interier ich predava komplet interier za 12.000 SK so vsim vsudy
Ale moje povodne su na predaj kamarat co som s nim vymenil interier ich predava komplet interier za 12.000 SK so vsim vsudy