Jelikož mi tu kluci nedávno parádně poradili s cukáním, obracím se na vás s dalším problémem. Nedávno jsem vyměnil EGR ventil a auto (Astra X14XE) přestalo cukat. Moc dlouho jsem se z jízdy netěšil, protože před týdnem jsem při nastartování uslyšel šílený zvuk připomínající Harley-Davidsona
jedu na 3 válce :-(
-
hans-nowotny
jedu na 3 válce :-(
Zdravím přátelé!
Jelikož mi tu kluci nedávno parádně poradili s cukáním, obracím se na vás s dalším problémem. Nedávno jsem vyměnil EGR ventil a auto (Astra X14XE) přestalo cukat. Moc dlouho jsem se z jízdy netěšil, protože před týdnem jsem při nastartování uslyšel šílený zvuk připomínající Harley-Davidsona
Motor jede jen na 3... Občas a zcela spontáně se chytí, ale ne na dlouho. Zkusil jsem vyměnit svíčky (první od rozvodů byla uplně černá) ale nepomohlo to. Největší podezření mám na lištu, ale do té nevidím a nikdo mi jí nechce na vyzkoušení půjčit
Nová stojí 4000,-... Neřešil jste někdo náhodou taky takový problém? Vážně budu vděčný za každou radu! Díky
- Reklama
Re: jedu na 3 válce :-(
Nevím odkud jsi ale rád pujčím,i prodám za dobrou cenu.hans-nowotny píše:Zdravím přátelé!
Jelikož mi tu kluci nedávno parádně poradili s cukáním, obracím se na vás s dalším problémem. Nedávno jsem vyměnil EGR ventil a auto (Astra X14XE) přestalo cukat. Moc dlouho jsem se z jízdy netěšil, protože před týdnem jsem při nastartování uslyšel šílený zvuk připomínající Harley-DavidsonaMotor jede jen na 3... Občas a zcela spontáně se chytí, ale ne na dlouho. Zkusil jsem vyměnit svíčky (první od rozvodů byla uplně černá) ale nepomohlo to. Největší podezření mám na lištu, ale do té nevidím a nikdo mi jí nechce na vyzkoušení půjčit
Nová stojí 4000,-... Neřešil jste někdo náhodou taky takový problém? Vážně budu vděčný za každou radu! Díky
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
-
hans-nowotny
Re: jedu na 3 válce :-(
Jsem z Tábora, to je do Krnova docela z ruky 
-
Marian
- Kontaktovat uživatele:
Já bych ti taky klidně lištu půjčil, už jsem ji 1x půjčoval, ale bohužel jsem z Brna. Mám Zetkovej motor a fungovala i na Xkovým motoru tak třeba se ti někdo ozve. Hodně zdaru
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440