Remote signal

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
sabelt

Remote signal

Příspěvek od sabelt »

Cau lidicky :)

Jen dotaz, remote signal co vede do zesilovače, nebo-li signál, co vypíná a zapína zesilovač aby nevybíjel baterku . . . má 12 voltu ? :) stejne jako vsude v aute ze ? :) Cili kdyz si to píchnu na zapalovač v autě, tak by neměl bejt problém ? :)

jen se chci ujistit :) Díky moc :)
Reklama

new-name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od new-name »

jako že si budeš vypínat zesík ručně? :twisted:
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek
tesyno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesyno »

new-name: no já nevim jak ty ale mě se vypíná v astre zapalovač dyz vypnu motor a vyndám klíčky
sabelt: jj remote dava tech 12, takze teoreticky to muzes klidne na ten zapalovac zapojit, ja se starym audiem nechtel mit zapinani na radiu tak em si udelal normalni vypinac a poustel jsem si to jen dyz sem chtel, cehoz jsem vyuzival dyz sem vozil např mamu a v novym aute to ted budu chtit zase, to staci jen od trvalyho plusu (ja to napojil na napajeci kabel co sem tahnul od baterky k zesilovaci ) a to napojil na vypinac a druhej konektor vypinace na remote.. a poustis si to kdy chces ;-)
sabelt

Díky dík !

Příspěvek od sabelt »

Hmmm to vlastne muzu vzit z plusu od baterky pravda :) ale presne tak to chci udelat, na vypínač, subač vypnu aby to nedunelo kdyz pojedu s nasima, a kdyz si budu chtit vychutnant hudbu tak to zapnu a hurá :) a taky kvuli tmou ze bydlim v panelaku, takv noci prijet s dunícim subem, bych rano mel cihlu v okenku :-D Tak skvele díky :) Moc jsi mi pomohl ! :)
Boči

Příspěvek od Boči »

Ja si subač vypínam na radiu .... Obrázek
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek
tesyno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesyno »

sabelt: neni zač, rád pomůžu dyž můžu ;-)
Boči: není jednodušší vypnout vypínač než přez menu radia hledat sub? Ale tak jako každej podle svýho ;-) :-D
Boči

Příspěvek od Boči »

Nic hledat nemusim, je tam na to tlačítko .... 8)
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek
tesyno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesyno »

tak to pak jo ;-) ja zatim vsecky radia co sem mel to mely pekne hluboko v menu :-D a to je pak vazne opruz,.....navíc jesi se nepletu tak i pri vypnutí subu na radiu zustane zaplej zesik.. i dyz nadruhou stranu ten moc stavy nesezere :-D
new-name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od new-name »

já woofer vypnu na rádiu dvojitým stiskem kolečka volume 8)
kdybych vypnul zesík, tak vypnu i plato a ztratilo by to šmrnc :lol:
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek
tesyno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesyno »

Aha takže 4kanal a dva kanaly zmustkovany na woofer co :-D nj tak to pak je neco jinyho ;-)... ja pocitam se solo zesiken na repro a mono na woofer ;-)
new-name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od new-name »

zmůstkovaný je to už od výrobce, ale jinak máš pravdu 8)
já chci kufr ještě využívat na věci, tak jsem tam toho zase tolik necpal :lol:
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek
tesyno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesyno »

jj chapu ;-) taky sem chtel necat kufr prázdnej ale hold je to nemoc, postupne kupuju kupuju a uz vim 100% ze zase pujde woofer :-D ale par mesicu si jeste pockam... nejsou nejak prachy :-( a neci tam zadnej noname nebo veci tipu first austria atp. ;-)
new-name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od new-name »

já mám JBL a hraje pěkně 8) jen se musim dokopat vytěstit aspoň SPZ :lol: tak ať hraje a pak se pochlub :?:
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek
tesyno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesyno »

JJ urco, ale jeste to nejakej ten patek bude trvat, kord ted, do vanoc se absolutne nechatam neco si koupit :-( jinak JBL je v poho, kamoc mel ve starrym aute JBL a hralo to moc pekne. A je to i celkem za dobry penize;-).... ale ja sem do toho hold trochu vic blazen :-D ale urco se pak pochlubim 8)
Odpovědět