Ted jsem se od toho vratilSamothe píše:jinak dneska jsme se projeli do kina a zpátky na SAW V nooo nuda,ale ten závěr stál zato ..
 Cekal jsem od toho vic ale ledaco to vysvetluje
 Cekal jsem od toho vic ale ledaco to vysvetluje   Jsem slysel zeby to snad melo mit 8 dilu tak se mame na co tesit
 Jsem slysel zeby to snad melo mit 8 dilu tak se mame na co tesit   

Ted jsem se od toho vratilSamothe píše:jinak dneska jsme se projeli do kina a zpátky na SAW V nooo nuda,ale ten závěr stál zato ..
 Cekal jsem od toho vic ale ledaco to vysvetluje
 Cekal jsem od toho vic ale ledaco to vysvetluje   Jsem slysel zeby to snad melo mit 8 dilu tak se mame na co tesit
 Jsem slysel zeby to snad melo mit 8 dilu tak se mame na co tesit   

Tak to by se mi taky libilo, mít si z čeho vybrat v čem budu jezditSalám píše:Dneska jelo coupe k doktorovi..nějak se mu moc nechtělo brzdit zmetkovi..tak teď budu chvíli jezdit zas s 1.6, to bude nudáááá

A aby se nezůstalo jen u výměny oleje, tak opožděně přidávám jednu rychlovku než se nasadily zimní papuče
 A aby se nezůstalo jen u výměny oleje, tak opožděně přidávám jednu rychlovku než se nasadily zimní papuče 

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |