smalldevil píše:Kdyby jste cetli prirucky, tak zjistite, ze pri mlzeni staci pustit ventilator trochu vic, topeni naplno, klapku na vnitrni okruh a k tomu zapnout klimu, ktera vysusuje vzduch.
Pan chytrej Me klapka funguje ok ale treba dnes kdyz jsem jel s rodinkou bylo nutny dat vetrak na 2 aby se nemlzilo-jen vzadu ale jinak to na 1 zvladne kdyz prsi a je celkove vlhko.
smalldevil píše:Kdyby jste cetli prirucky, tak zjistite, ze pri mlzeni staci pustit ventilator trochu vic, topeni naplno, klapku na vnitrni okruh a k tomu zapnout klimu, ktera vysusuje vzduch.
Pan chytrej Me klapka funguje ok ale treba dnes kdyz jsem jel s rodinkou bylo nutny dat vetrak na 2 aby se nemlzilo-jen vzadu ale jinak to na 1 zvladne kdyz prsi a je celkove vlhko.
a hlavně na odmlžení je třeba zapnout venkovní okruh!!! a né vnitřní
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
a hlavně na odmlžení je třeba zapnout venkovní okruh!!! a né vnitřní
venkovní ano, ale ne kdyz chces klimou vysusit vzduch, to bys mohl susit taky az do leta
mě to dělalo to samé, pak jsem kouknul na klapku vnitřní cirkulace a byla furt zavřena a motorek s tim ani nehnul. Takže menším násilím otevřít, odpojit motorek a fertyk . Od té doby nevím co to rosení na oknech je
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW, člen Carp Teamu Radegast Karviná
herminator píše:mě to dělalo to samé, pak jsem kouknul na klapku vnitřní cirkulace a byla furt zavřena a motorek s tim ani nehnul. Takže menším násilím otevřít, odpojit motorek a fertyk . Od té doby nevím co to rosení na oknech je