Dan 7211 píše:no já mám auto na denni ježdění do práce a tuning dělám jen proto že mě to baví a líbí se mi to! odkaz mi vyskakuje ve spodní části každého příspěvku!
A neboj se,že si někdo naryje kvůli tomu,že má na autě napodobeniny s polska ty na to opravdu nemají žádný vliv!
a od irmischera bych na auto nic nechtěl je to pomalu seroiový díl! a mi jde oto se hlavně odlišit od ostatních proto si taky nárazníky upravuju sám a podle svého!
Je to super kára, chci si udělat zadek předek světla OPC nárazník a teď mám kola immsher 100+ a křídlo immsher z Vauxhallu. na ty extra úpravy já nemám nervy a ty naše silnice a obruby nášlap 15 cm to mě děsí
no laminát jak na co například celolaminát nárazník už nikdy plast je plast když ho drbneš ohne se a nepraskne a hlavně originál od riegra a irmschera sedí jak prdel na hrnec kdyžto lamino musíš stejně vždycky víc či mín dopasovat myslim nárazník na křídle neni tolik co zmrvit
To kridlo je bombove ale urcite tam je nejake ale...stoji az podozrivo malo a neviem ci sa to zda len mne ale na tom obrazku nejak nie celkom prilieha alebo sa mi to iba zda neviem.....inac btw sa lepia take kridla nesrubuju sa ne?
K práci sa stavaj tak aby aj ostatní sa mali kde postaviť
ja mam taku skusenost, ze som kupil uz astru s dost velkym zadnym kridlom, myslim ze vacsie sa uz na astru ani neda kupit a po ceste domov som z motora 2.0dtl dostal maximalne 150km/h na dialnici!! navyse sa mi nezdala ani spotreba bola vacsia ako na mojej vectre 2.0dti a to o 1 - 1.5 litra,, stale som rozmyslal cim to je,,a verte neverte vsetko to malo na svadomi to pos.... kridlo, bolo z laminatu tazke ako krava a aerodinamika ako tehla, auto netahalo akcelerovalo ako s 5 vrecami cementu v kufri,,,po odtraneni kridla spotreba ako ma byt maximalka 175 - 180 podla velkosti kopca,,takze tak