Loučení s ASTRA G
Cesta dom Fabkou
Tak páni asi za dve-tri hodiny idem absolvovať cestu z Prahy do Žiliny na Fábii II 1,4 16V. Má zmysel deliť sa potom o moje bezprostredné dojmy?Nie je to prvá cesta tak niečo o nej už viem teraz si toho začnem všíamať viac a podrobnejšie. 

- Reklama
Re: Cesta dom Fabkou
Nejedeš náhodou na fotbal Žilina-Hamburg??glemo píše:Tak páni asi za dve-tri hodiny idem absolvovať cestu z Prahy do Žiliny na Fábii II 1,4 16V. Má zmysel deliť sa potom o moje bezprostredné dojmy?Nie je to prvá cesta tak niečo o nej už viem teraz si toho začnem všíamať viac a podrobnejšie.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tomu vážně nerozumím.
Tahle diskuse mi přijde o ničem. Každý normální člověk ví, že jsme různí a tak máme různé názory a potřeby. Jestliže je někdo Sparťan, tak z něj těžko uděláme Slávistu. Zrovna stejné je to s autama. Jestli je někdo fanoušek Škodovky, tak se z něj jen tak nestane fanoušek Opelu. Ještě navíc, když se někdo zklame s konkrétní značkou, asi si jí těžko koupí znova. To tu můžete psát názory pro a proti do nekonečna. Já bych si po zkušenostech už nikdy nekoupil nic z Francie. A přece se najdou lidi, co mi budou tvrdit, že ty auta jsou nejlepší na světě a stejně mě nikdy nepřesvědčí. Takže to vážně nechápu.... 

Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)

http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Re: Cesta dom Fabkou
Nie nie.Pracujem pre českú spoločnosť v Prahe s pobočkou v ZA a idem dnes zo služobnej cesty.Majla píše:Nejedeš náhodou na fotbal Žilina-Hamburg??glemo píše:Tak páni asi za dve-tri hodiny idem absolvovať cestu z Prahy do Žiliny na Fábii II 1,4 16V. Má zmysel deliť sa potom o moje bezprostredné dojmy?Nie je to prvá cesta tak niečo o nej už viem teraz si toho začnem všíamať viac a podrobnejšie.
Toto sa mi zdá najrýchlejšie rozvíjajúci sa príspevok. Vidieť, že niekto zaťal do živého.
Ja mám osobne skúsenosti s Fábiami, máme ich plno služobných, a medzi iným aj 3-válce. Fábia má niečo do seba, ale teda porovnávať s Astrou.... Fábia je detská hračka proti Astre.
Jediné, čo by som porovnal je podvozok, mne osobne sa zdá, že majú veľmi podobné jazdné vlastnosti s Géčkom (pekne sedia).
Stará Fábia aspoň vyzerala k svetu ale dizajn tej novej mi vyráža dych. Tí čo ju navrhli boli asi pomätení.

Ja mám osobne skúsenosti s Fábiami, máme ich plno služobných, a medzi iným aj 3-válce. Fábia má niečo do seba, ale teda porovnávať s Astrou.... Fábia je detská hračka proti Astre.
Jediné, čo by som porovnal je podvozok, mne osobne sa zdá, že majú veľmi podobné jazdné vlastnosti s Géčkom (pekne sedia).
Stará Fábia aspoň vyzerala k svetu ale dizajn tej novej mi vyráža dych. Tí čo ju navrhli boli asi pomätení.

Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
To jsi mě docela překvapil. Já bych podvozek Astry srovnával tak s Octávií, ale s FábiíKraken píše:Jediné, čo by som porovnal je podvozok, mne osobne sa zdá, že majú veľmi podobné jazdné vlastnosti s Géčkom (pekne sedia).

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Zalezi IMHO dost na motoru u tech jizdnich vlastnosti. Vsichni si libujou jak Astra krasne sedi, pritom mi prijde ze na "zavodeni" rozhodne neni (ne ze by byla zaludna, ale vyvolat pretacivost nebo nedotacivost neni problem). Dost to bude tezkym motorem co mam a mozna tim ze jsem neco najezdil na autech s o mnoho lepsim podvozkem.
Tak od vcerejsiho odpoledne ctu tohle vlakno a fakt masakr... kazdopadne srovnavat auta kazde z jine triddy to je trochu blbost, a jestli si nekdo zapatra trochu v historii tak kdyz predstavili Fabii nastupce Felicie, tak cela CR se zdesila co ze to je za strasne auto, sama hrana atd... ale je videt ze design je hodne nadcasovy, i po 8-9 letech je stale celkem pekna... a tak samo bych to videl v pripade jejiho nastupce. uvidime tak za 4 roky jak se bude libit a jake budou jezdit ostatni znacky... Kazdopadne ja zustanu verny Opliku, doufam ze to bude Astra H caravan... pomer cena /vybava, u nas fakt lepsi neni nez Opel. A proto je astra tak hodne videt na cestach. kazdopadne at slouzi.
Zdarec
Zdarec
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
HTP - Hori Tri Pisty
HTP - Hovno To Pojede
HTP - Hovno To Pohrabe
HTP - Hoši To Posrali
HTP - Hrnek To Postrádá
HTP - Hádam To Pojede
HTP - Hijó Ty Potvora
HTP - Honem To Prodat
HTP - Honím Tři Písty
HTP - Hromada Technickejch Problémů
HTP - Hrozně Trapná Potvora
HTP - HIGHT POWER TURBO
HTP - Hovno To Prdí
HTP - High Tuning Performance
HTP - Hodně Tupej Plyn
HTP - Hodně Trapnej Pohon
HTP - je skratka od PTH-HTP - Pocujes To Hucanie? Hyba Ti Piest!
HTP - Hluboce Tlacis Pedal
HTP - Huci To Poradne
HTP - Houby To Pridava
HTP - Hlemyzd Te Predbehne
HTP - Hrozně Tě Podvedli
HTP - Holt To Posrali
HTP - Husi To Predjedou
Díky klukům od Hyundaie
.
Hoši Tohle je Perfektní
Díky hoši
.
HTP - Hovno To Pojede
HTP - Hovno To Pohrabe
HTP - Hoši To Posrali
HTP - Hrnek To Postrádá
HTP - Hádam To Pojede
HTP - Hijó Ty Potvora
HTP - Honem To Prodat
HTP - Honím Tři Písty
HTP - Hromada Technickejch Problémů
HTP - Hrozně Trapná Potvora
HTP - HIGHT POWER TURBO
HTP - Hovno To Prdí
HTP - High Tuning Performance
HTP - Hodně Tupej Plyn
HTP - Hodně Trapnej Pohon
HTP - je skratka od PTH-HTP - Pocujes To Hucanie? Hyba Ti Piest!
HTP - Hluboce Tlacis Pedal
HTP - Huci To Poradne
HTP - Houby To Pridava
HTP - Hlemyzd Te Predbehne
HTP - Hrozně Tě Podvedli
HTP - Holt To Posrali
HTP - Husi To Predjedou
Díky klukům od Hyundaie

Hoši Tohle je Perfektní

Díky hoši

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Máš úplnou pravdu, ale zase když se nad to povzneseš tak to je dobrá sranda to čístmajesty píše:Tomu vážně nerozumím.Tahle diskuse mi přijde o ničem. Každý normální člověk ví, že jsme různí a tak máme různé názory a potřeby. Jestliže je někdo Sparťan, tak z něj těžko uděláme Slávistu. Zrovna stejné je to s autama. Jestli je někdo fanoušek Škodovky, tak se z něj jen tak nestane fanoušek Opelu. Ještě navíc, když se někdo zklame s konkrétní značkou, asi si jí těžko koupí znova. To tu můžete psát názory pro a proti do nekonečna. Já bych si po zkušenostech už nikdy nekoupil nic z Francie. A přece se najdou lidi, co mi budou tvrdit, že ty auta jsou nejlepší na světě a stejně mě nikdy nepřesvědčí. Takže to vážně nechápu....