Možná že by to chtělo vyzkoušet nějaké jiné, ale znáš to: Proti gustu, žádný...YANEK píše:pěkný je moc hodně vymazlený akorád to fakt děěěsně moc kazej ty zadní lampy
kor na týhle tmavý

To jo souhlas, ale podle informací k tomu nedošlo, protože v rakousku se prý platí daň dle výkonu a ne dle obsahu...na druhou stranu důvod prodeje byl "je to slabé chci silnější"Princ William píše: P.S. já bejt ten rakouskej tatík tak auto na zakázku má určo z20let s nějakou úpravou od steinmetze nebo od irmschera
Ted uz zalezi jen jestli si delas auto pro to aby se libilo tobe nebo ostatnimBerry píše:Coupé krásný.
Jen se přidávám k ostatním s těma zadníma lampama. Byly v modě tak před 6 nebo 7 lety...
jj je to stejný jako v Německu...pojistku platěj dle výkonu a ne jako u nás dle obsahu....hmm a že si fakt polepšila...GT se dělá jen s 2.0l turbemSendik píše:To jo souhlas, ale podle informací k tomu nedošlo, protože v rakousku se prý platí daň dle výkonu a ne dle obsahu...na druhou stranu důvod prodeje byl "je to slabé chci silnější"teď má prý GT-čko
Nejde o to jestli jsou v modě nebo ne. Jde o to jak vypadají. Dřív to bylo nové, takže na to každý koukal jako na zjevení. Postupem času neokoukanost vypršela.-LJ- píše:Ted uz zalezi jen jestli si delas auto pro to aby se libilo tobe nebo ostatnimBerry píše:Coupé krásný.
Jen se přidávám k ostatním s těma zadníma lampama. Byly v modě tak před 6 nebo 7 lety...![]()
Pze to co je v mode asi kazdej neresiMe se libej
My máme v naší Astře stejné sedačky, akorát celé v kůži. Jsou to sportovní Recaro a má je málokdo. Nemělo je snad žádné auto prodané v čechách a v cizině byly za mastný příplatek.. My je tam máme, protože máme auto dovezené z německa. Jsou obě kompletně nastavitelné, mají vepředu vysunovací "podložku" pod nohy (celá sedací část se tím prodlouží asi o 10 cm dopředu) a elektrické vyhřívání.Sendik píše:Ahoj všem,
5) Postaveno na zakázku znamená, že to byl dárek tatínka dceři, který byl šéfem v rakouském oplu. Vše je tam originál z fabriky ( tedy kromě těch zadních lamp) je to zapsané v TP takže žádné dokupování prostě vše origo....mimochod ty sedačky co tam mám jsem ještě v jiné astře neviděl
Přesně tak, kůže v coupe je v podstatě klasika, ato v několika kombinacích černá, světla, linea rossa, linea blau, ale tahle kombinace je fakt atyp.......jinak jsem přišel na další malou, ale příjemnou vychytávku, tedy asi ještě si to musím ověřit. Vzhledem k tomu, že sedačky nemají vyhřívání tak tam zřejmě mám nějaký elektrický příhřev v topení nebo něco podobného. Jakmile nastavím na klimě cca 26 °C při úplně studeným autě tak to během cca 1-2 minut topí a tak za 5 minut to musím vypnout, protože se potímPrinc William píše:......šlo o to že ta kombinace kůže a látka s tímto vzorem jsem v géčku neviděl...podobnej vzor je v háčku ale ten má zase úplně jiný sedačky
Jo tak jako elegantne to moc nevypada kdyz by slo o toBerry píše:Nejde o to jestli jsou v modě nebo ne. Jde o to jak vypadají. Dřív to bylo nové, takže na to každý koukal jako na zjevení. Postupem času neokoukanost vypršela.-LJ- píše:Ted uz zalezi jen jestli si delas auto pro to aby se libilo tobe nebo ostatnimBerry píše:Coupé krásný.
Jen se přidávám k ostatním s těma zadníma lampama. Byly v modě tak před 6 nebo 7 lety...![]()
Pze to co je v mode asi kazdej neresiMe se libej
Musíš uznat, že se to k autu nehodí a elegantně jako zbytek auta to nevypadá. Pokud se to majiteli auta líbí, je to v pořádku. Jen sem přidal svůj názor..
Nevím co by to mělo mít společného se sedačkama, ale ten motor začne topit docela brzo, žádný ohřev tam podle mě nemáš, bo mi to dělá takySendik píše:......jinak jsem přišel na další malou, ale příjemnou vychytávku, tedy asi ještě si to musím ověřit. Vzhledem k tomu, že sedačky nemají vyhřívání tak tam zřejmě mám nějaký elektrický příhřev v topení nebo něco podobného. Jakmile nastavím na klimě cca 26 °C při úplně studeným autě tak to během cca 1-2 minut topí a tak za 5 minut to musím vypnout, protože se potím![]()
Má s tím někdo podobnou zkušenost??
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |