to teda nevim kde žiješPrinc William píše:bych si to klidne koupil a dal tam jinej mpotor ale to by nesmelo stat 8400 eur. za to je tak OPC zdrave

to teda nevim kde žiješPrinc William píše:bych si to klidne koupil a dal tam jinej mpotor ale to by nesmelo stat 8400 eur. za to je tak OPC zdrave
Zigi píše:A to se vyplatiDan 7211 píše:Ale myslím,že kdybych ji chtěl prodat tak za ní v té úpravě nějakých 190 000,-dostanu!![]()
Ale nebyla by to skoda
Zigi píše:3Golfy?A staly za hovno,co?Dan 7211 píše:Astra mám první,před tím jsem měl tři golfy!
ale ted plánuju bud alfu 156 2,4 JTD,nebo passata B5 TDi 96kw,ještě nevím! ale zatím jsem s astrou spokojen až na tu spotřebu!![]()
Tak dale mas v planu naftaka,jo?
Videl jsem Alfu 156 2,4JTD chipnutou na 190 vraniku a to uz byl mazec
Zigi píše:No me se golf 4 nelibi,jelikoz ho ma kazdy kokot a ma dost hnusne zaoblene tvary!A navic motory v nich jsou dost ubohe!Dan 7211 píše:Nene golfíci byli super! ale šel jsem jsem pořád nahoru a na golfa4 jsem 200tis zrovna neměl!
No diesela jsem měl vždycky a chci ho spátky!
JJ to JTD +chip to musí být dobrá prasárna!!!
Ja jsem se kdysy rozmyslel prave nad 156 (1.8TS nebo 1.9JTD) a Astrou G
Na tu alfu se vykasli. Je sice nadherna, ale vsechno se na ni sere.Dan 7211 píše:Astra mám první,před tím jsem měl tři golfy!
ale ted plánuju bud alfu 156 2,4 JTD,nebo passata B5 TDi 96kw,ještě nevím! ale zatím jsem s astrou spokojen až na tu spotřebu!
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |