Teda Frydex,toto je fakt bomba Něco podobného bych chtěl takýýýýýý. Kdepak si ten nárazník + mlhovky sehnal Teda zda to není tajné
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Capone, ty ses zrovna vzbudil ? Dyť sem to měl už na Kajlovci...
Nárazník je Lumma, je to lamino od Cobeina a mlhovky jsou dopasované z dvojkové Oktávky
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Fáááákt Bože,kam jsem dal oči Dík moc za info,naškudlim nějaký prašule a pak poprosim Cobeina taky o jeden kousek pro mě
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
No právě Luboši,nebyl jsem si jistej,zda je to on.Takle už mám jasno a může se šetřit "to bude mít Petra zase radost"