Koupě Astry z AAA

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Trips

Koupě Astry z AAA

Příspěvek od Trips »

Zdravím všechny, jsem čerstvý exmajitel Astry F 1.6 caravan r.97 se slušnou výbavou. Chci si koupit Astru G caravan a po přečtení inzerátu a taky rad z tohoto fóra jsem se rozhodl pro Astru G 1.6i 16V. Mám vyhlídnutou přímo tuto. Vím, že je to z AAA, ale kolem mě se točí lidi co mají s AAA dobré zkušenosti, chce to ovšem podrobit auto důkladnější prohlídce. Bojim trošku, že ty o ty kilometry, a taky interiér na fotkách vypada jako po převážení psa. Spíš jsem se chtěl zeptat na váš názor a to, zda-li ta cena není moc nízká na údajný stav vozu, počet km a výbavu. Díky předem...už chci zase zpátky Astru. Měl jsem teď chvilku Forda a Renaulta a pro mě je Astra ideální...

Edit: jen bych podotkl, že když jsem na ní koukal poprvé, cca před 14 dny, tak stála 139 000Kč
Naposledy upravil(a) Trips dne 17 zář 2008, 14:25, celkem upraveno 1 x.
Reklama

KLF

Opinion

Příspěvek od KLF »

Dle mého skromného názoru je ta cena dost dole, na to, že je to r.2002.
KLF
Astra G Caravan X16 XEL (100 edition)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Pisi ze je to prvni majitel coz je dobre, pisou ze to ma servisni knizku ( jasne ze jde zfalsovat vsechno ale )coz je taky dobre. Cena je docela nizko. Chce to osobne.

Sedacky vycistis. Chtelo by to videt osobne. A kde to auto je k videni ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Trips

Příspěvek od Trips »

adam09 píše:Pisi ze je to prvni majitel coz je dobre, pisou ze to ma servisni knizku ( jasne ze jde sfalsovat vsechno ale )coz je taky dobre. Cena je docela nizko. Chce to osobne.

Sedacky vycistis. Chtelo by to videt osobne. A kde to auto je k videni ?
V Praze 8 - Čimice. Já jsem z Plzně...momentálně pro mě z ruky...

Já se jen bojím, že je to třebas stočené a že to má víc a že bude třeba hned investovat ještě do rozvodu, kapalin a filtrů...
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

To je investice dle meho kterou musis provest u vetsiny koupenych aut z druhe ruky. Nevis co tam je a kdy to opravdu. Delal ale vse by melo v servisni knizce.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

Majla

Příspěvek od Majla »

stav tacho si myslím je adekvátní věku. 6 let stará a má najeto 101 tis. Já měl najeto po 6 letech 105 tis :wink:
Leo
Kontaktovat uživatele:

Re: Opinion

Příspěvek od Leo »

KLF píše:Dle mého skromného názoru je ta cena dost dole, na to, že je to r.2002.
no a to oni ho koupili max za 95 :D ,stočili o 150tkm,udělali novou servisku,auto umyli a načančali na focení...za 1 den práce maj vyděláno...

AAA nebrat,jsou to zloději a aut je všude mrak
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
adam09
Kontaktovat uživatele:

Re: Opinion

Příspěvek od adam09 »

Leo píše:
KLF píše:Dle mého skromného názoru je ta cena dost dole, na to, že je to r.2002.
no a to oni ho koupili max za 95 :D ,stočili o 150tkm,udělali novou servisku,auto umyli a načančali na focení...za 1 den práce maj vyděláno...

AAA nebrat,jsou to zloději a aut je všude mrak
Vsechno si jde zjistit zeptne co bylo v servisce. I v tech servisech musi mit data kdy tam to auto bylo.

PRODEJ moje coupe Z22SE

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

píšou 1.majitel, ale né stli v čr bo celkově

do AAA bych nešel ani kdyby byly ty auta pozlacený
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Jirka B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka B »

Taky bych do AAA nesel ! Prodavali jsme tam kdysi davno Fiat Ducato a hrozna zkusenost :roll:

Uprimne, rv 2002 s aut.klimou a serviskou za 115? TO JE PODEZRELE!
Ze to auto umyjou aby z venku vypadalo "SUPER" a lidi se chytli ze je v SUPER stavu (idkyz jen z venku).... to je jasny :) ....

... proste za ty prachy se mi to nezda! Pokud je OK tak ji hned doporucim kamaradovi :lol:

EDIT: ikdyz Sakra vypada hezky 8) , sedadla vycistis neco do ni das (stejne by chtelo jako do kazdeho auta) a jezdis :)
santik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od santik »

pozri 1. fotku,blatnik a dvere maju rozne odtiene(blatnik vyzera az moc novy).Mozno iba zle nafotene ale ak je to tak skutocne tak bola burana.
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

To muzou byt odlesky od foceni, ale docela me dostalo to prave predni kolo. Rekl bych ze pri parkovani nejvice trpi prave ono, takze by aspon lehce po 100tis km odreno byt melo a ne jak je jak funglovka. To se mi moc nezda.

PRODEJ moje coupe Z22SE

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Vy jste ale hrozný pesimisti :D , jasně já bych Áčkům taky nevěřil, ale pokud to auto proleze skrz na skrz se zaměřením na krytická místa (kontrola spojů, stavu karoserie pod těsněním dveří, zadní vzpěry v kufru, atd.) a bude sedět i serviska, tak bych se toho nebál :wink: Samozřejmě po ověření její hystorie (Opel servis - databáze) a jestli není kradená a to nejen u nás (snad už se to někde dá i pro EU né :wink: )
Mobil : 602318645
manli2

Příspěvek od manli2 »

přesně tak...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

já nevim kde žijete, komu se to zdá "podezřele levný" tak je mimo realitu...ceny ojetejch (nejen) aster šly neskutečně dolu...trh je přesycenej a nový auto už neni žádnej luxus...

PS: do áček se dostávaj 2 druhy aut:

1. hrobky kterejch se majitel chce zbavit a hlavně se chce zbavit zodpovědnosti za ně (aaa přebíraj veškerý závazky - např. reklamace atd.)

2. auta od lidí kterejm nezáleží kolik za to dostanou a sou rádi že se toho rychle zbaví a nemusí řešit nějaký inzeráty a předvádění dvaceti lidem z kterejch pak stejně vypadne že na to nemaj...takový auta sou většinou po prvním majiteli se serviskou v dobrym stavu protože jezdili do autorizáku a bylo jim jedno že někde v garáži by ušetřili 1000kč na rozvodech
Naposledy upravil(a) Vojta dne 17 zář 2008, 20:01, celkem upraveno 1 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Odpovědět