Jen se stavte, rádi vás alespoň na chvíli uvidímeDefender píše:No už jsem mluvit s Romanem a my se na vás přijedeme podívat v sobotu odpoledne po práci s tím, že pojedeme na noc spinkat domů![]()

Jen se stavte, rádi vás alespoň na chvíli uvidímeDefender píše:No už jsem mluvit s Romanem a my se na vás přijedeme podívat v sobotu odpoledne po práci s tím, že pojedeme na noc spinkat domů![]()
Super, těšíme se. Severomoravská eskvadra je vždy vítánaCOBEIN píše:Cobein a pan Lorenc na 99,9%dorazí.
Pokud opravdu nebudeš spát v chatce, tak se vlastně ani registrovat nemusíš, registrace je na tenhle sraz jen orientační.Hanzzz píše:Tak se taky chystám do Poděbrad.. už se na vás těším, hlavně to bude můj první sraz![]()
Chtěl jsem se zeptat na registraci, když nechci spát v chatce, tak se nemusím registrovat, dá se to pořešit až na místě? Nebo se i tak mám zaregistrovat s tim, že nechci chatku a bude to přehlednější a budu napsanej v seznamu?...mladej,nezkušenej..pls radu![]()
Jo a dozvěděl jsem se, že v sobotu tam asi od 17hod nebude fungovat restauračka, prej tam maj nějakou slávu.
...a to ještě nevíš, že Fakr už je taky tak trochu nalomenej...a možná ho fakt dovezuGallo píše:No to zase bude díloUž ať to tady
![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |