Výměna autorádio

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
Petan

Výměna autorádio

Příspěvek od Petan »

Zdar,měl bych dotaz , kámoš má astru 1,6 i,rv 95 se mi zdáá je to ta poslední řady před těmito novějšími typu....kulatá ... má tam origo autorádio grundic CAr 200,ale nějak se mu pokazilo,chce tam dát jine autoraadio s MP3.No a chci se zeptat když odpojí to original,pujde mu panel s hodinama a teploměr nad rádiem?.... právě by chtěl aby mu to jelo..... šlo by to nějak,díky za odpověď
Reklama

langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

No ked tam dá aj hocijaké iné rádio, hodiny a vonkajsia teplota sa mu ukazovat bude vzdy.Ale pokial by tam chcel aby sa mu ukazovali aj informácie z rádia, tak by tam musel dat originálne Opel rádio, alebo kupit radio a k nemu redukciu...Skus to tu hladat...je tu toho dost.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
-LJ-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -LJ- »

Ja taky měnil orig za jiné a hodiny a teplota mi faka ;) ale info z radia na displayi nejni :) jak pise langdon2
LittleJohn-Obrázek
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Petan

Příspěvek od Petan »

ok takže vše pujde OK. no a teď další věc jak to radio vytahnout?..... viděl jsem že jsou tam nějake 4 šroubky - imbusy..vyšrubovat?..a co dáál ?
Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim »

Vidíš nahoře napsáno slovo "hledat" ?Zkus na něj kliknout.Je to tu napsáno na 100%.Proč hledat,když to můžu udělat jednodušeji,že? :(
Odpovědět