jak odendat konektory airbagu zpod sedačky ?

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
adam09
Kontaktovat uživatele:

jak odendat konektory airbagu zpod sedačky ?

Příspěvek od adam09 »

jak odendat konektory zpod sedačky ? pise mi to ze je tam neco s odporem. Tak bych chtel konektory zespod sedačky vyndat rozpojit vystříkat kontaktolem, ale nevím jak tu krabičku vyndat. Poradíte mi prosím ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Reklama

PavelC

Příspěvek od PavelC »

Ahoj, nevím, jestli to popíšu dobře, ale celá ta plastová krabička je nasunutá na takové kovové liště sedačky. Když si sedneš za volat a šáhneš pod sedačku, měl bys na přední straně nahmátnout takový plastový jazýček. Ten přihni lehce k podlaze a vysuň celou tu krabičku s konektory dopředu /k volantu/. Možná tě to trochu sedře. Já si vždycky orvu kloub na palci :cry:
Neudělal jsem v tom moc hokej? :wink:
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

PavelC píše:Ahoj, nevím, jestli to popíšu dobře, ale celá ta plastová krabička je nasunutá na takové kovové liště sedačky. Když si sedneš za volat a šáhneš pod sedačku, měl bys na přední straně nahmátnout takový plastový jazýček. Ten přihni lehce k podlaze a vysuň celou tu krabičku s konektory dopředu /k volantu/. Možná tě to trochu sedře. Já si vždycky orvu kloub na palci :cry:
Neudělal jsem v tom moc hokej? :wink:
Hokej v tom nemam, odpoledne to zkusim. Mam radši vypojit baterku, že ano ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim »

Raději jo,at se nerožne kontrolka.
PavelC

Příspěvek od PavelC »

adam09 píše: Mam radši vypojit baterku, že ano ?
Jo, jo. Tu určitě odpoj. A po odpojení to nechej ještě tak 5 minut v klidu, aby se vybil kondenzátor v ŘJ Airbagů...
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Ta už mi právě svítí tak proto se do toho musím kouknout a zkusit hnou s těma kabelama kdyby tam byl někde špatný kontakt.

PRODEJ moje coupe Z22SE

hrubost

Příspěvek od hrubost »

Když jsme u teho odpojení té baterky, co je všechno je potřeba pak udělat až se připojí? četl sem, že stáhnou okna dolu a pak zase nahoru.
mexxo

Příspěvek od mexxo »

To hrubost: áno a musíš držať celú dráhu tlačítko otvárania, naučíš ich tým krajné polohy aby potom automaticky došli do krajných polôh. Ak máš rádio s kódom budeš ho musieť odkódovať. (Možno aj stanice znova ukladať)
To adam09: tá už ti aj tak nezhasne. Kontrolka airbagu sa dá zmazať iba cez počítač.
Odpovědět