nebo mu tím fixem napiš na sklo PRODÁM ZA 50.000,- a připiš tam jeho tel. Celej den nebude dělat nic jiného než zvedat telefonyJimmy323f píše:nebo apson takovym tim vodovym fixem "Byl jsem tu FANTOMAS" na predni sklo
Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
- Reklama
Majlo ty jsi mi ale dobrák
, jo jasně Jimmy jsem to já a klubovou nálepku mám na pravým zadním okýnlu
, akorát od 15.8. jsme na Moravě, takže s vypouštěním kol zatím smolík
Jo a jen tak mimochodem, KDO TO BYL, dnes Ostrava stavebniny Janík tak kolem 10:30 hod. stříbrná Astra s mračítkama a klubovou nálepkou na zadku ?
Nemohl jsem se tě dočkat a pak už jsem musel odjet 
Jo a jen tak mimochodem, KDO TO BYL, dnes Ostrava stavebniny Janík tak kolem 10:30 hod. stříbrná Astra s mračítkama a klubovou nálepkou na zadku ?
Mobil : 602318645
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
ty kraso tak tohle mi hosi nedelejteDefender píše:Jo jo, Majla je ten, kdo vybavil tehdy na potápění v moři Zicha![]()
![]()
jinak na nejaky ten srazik dovalime ... at si to pritulka predvede tu nadheru
no Scubashop je fajne ... mam tunu kamosu co se potapej .. tak muzu dat kontakty at je kseft ... ja makam za nakladovym nadrazim v malesicky ulici
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
z Usti n.L., prodaval ho nedavno, taky jsem ho videl kdyz jsem jel pres DC, moc pekny gHurikan píše:V decine stava na Kamenicky ulici lahvove zelenej HB na 17" snizenej a Njoy svetla... nekdo odtud??
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet