http://www.autofun.cz/plastove-brzdove- ... anic-1163/
AstraMan píše:To mě připomělo dnešní událost s Astrou... Můj otec si ráno vzal Astru do práce ( trasa od domu do práce cca 4km, ale komu by se chtělo jít 4km v 3 ráno že). Přijel do fabriky a když vylezl z auta, tak ucítil šílený smrad... Ten ukrutnej smrad šel z zadních brzd, konkrétně z zadní levé
![]()
Včera jsem na chvilku použil ruční brzdu, když jsem si chtěl vyzkoušet po pár měsících rozjezd do prudšího kopce přes ruční brzdu... Zřejmě za těch pár set metrů se úplně nepovolila a zůstala trochu seknutá na levém zadním kole... cca rok se toto stávalo na zadním pravém kole, tak to v servisu promazali a údajně i vyměnili lanovody ( naše promazání vydrželo cca týden pokaždé ). No ale vypadá to, že v servisu si ulehčili práci a jen prohodili lanovody z levé strany na pravou ( pokud to tedy jde )![]()
Šmejdi
Sice to s BREMBO TUZINGEM nemá nic společného, ale částečně se to brzd také týká a název by mohl být CHCETE SI NECHAT OPRAVIT BRZDY?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |