Miloši a spol : Udělejte nějaké grafické návrhy 2-3 a potom 1 necháme vyrábět
Lubo,nějak se dohodněte,mě je to v celku jedno Jen mám možnost udělat trička které budou strojově vyšité a to za dobrou cenu.Jen berte v potaz,že každé logo"jednorázovej poplatek",které se uloží do stroje je za 150kč. ( třeba firma BRUDRA,chce za to 1500,-kč )
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
pro majky.n : To je přece jasný Nemůžeme přece zapomenout i na hrdé majitelky Astřiček
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Marku to je v poho, to byl z mé stramy jenom postřeh a jasně že to musí být nákladnější než tisk, nicméně my máme ty černý trika celá rodina od vánoc a tak nad novými nyní ani nepřemýšlím
jj Lobo,to jsem zvědavej,jak to dopadne.Když se lidi do září neozvou s návrhama,tak to nechám udělat podle starého trička
p.s. taky mám doma jedno od Synologicka,ale po pravdě,já raději trička s límečkem A samo,že to dělám i pro Péťu ,už jsem jí tričko nestihnul udělat