Caravan- rozmery ložnej plochy
Caravan- rozmery ložnej plochy
ahojte, rád by soms a spýtal, aké rozmery má ložná plocha astry combi - najmä dĺžka. kde by som tieto údaje našiel??
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
myslis po sklopeni sedacek nebo jen plochu kufru?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Uplne v pohodegotha píše:áno, po sklopení sedačiek.. či tam vojde doska dĺžky 2m ?

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak dopadlo to nasledovne: potreboval som peviezt postel v demonte. dlzky 2m.
dlzka loznej plochy je po sklopeni zadnych sedadiel 150cm, po sklopeni aj prednej sedacky spolujazdca, tam vosli i dosky dlzky cez 200cm. len trosku sa to zle manipuluje lebo nejde sklopit sedadlo spolujazdca uplne do roviny ako kdesi na favorite sa podarilo.. sa to zle kombinovalo so sklopenou lavou zadnou sedackou..atd..ale inak faj, voslo tam vsetko co som potreboval..
dlzka loznej plochy je po sklopeni zadnych sedadiel 150cm, po sklopeni aj prednej sedacky spolujazdca, tam vosli i dosky dlzky cez 200cm. len trosku sa to zle manipuluje lebo nejde sklopit sedadlo spolujazdca uplne do roviny ako kdesi na favorite sa podarilo.. sa to zle kombinovalo so sklopenou lavou zadnou sedackou..atd..ale inak faj, voslo tam vsetko co som potreboval..