Pokud se nikdo nenajde, zajímalo by mě, za kolik to tak dělají v servise (a jestli je nutné navštívit origo Opel), počítám, že je to otázka minuty, snad to nebude moc drahé. Něměcky neumím ani slovo (ani nechci)
 Pokud se nikdo nenajde, zajímalo by mě, za kolik to tak dělají v servise (a jestli je nutné navštívit origo Opel), počítám, že je to otázka minuty, snad to nebude moc drahé. Něměcky neumím ani slovo (ani nechci)  

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
Máš origo manuál ve Francouzštině? Jestli jo, tak mi ho pošli. Jestli ne, tak ho najdi na netu. Pak Ti udělám překlad všech hlášek jako jsem už dělal z Italštiny. Vytiskl jsem si to a mám to v autě.Salám píše:já tam mám fráninu a moc se teda nebavím..zrovna nedávno jsem googloval asi půl hodiny abych se dozvěděl, že mám málo vody v ostřikovačích
 .
 .

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |