modrý lak royal blue
- Reklama
Dj. radim ďakujem za ochotu. Ozvem sa ti na tomto linku, ak to bude aktuálne. Bojím sa toho šmirgla. Mám v laku jemné škrábance, že ich ani necítiš na dotyk ale je vidieť biely podklad. Mám obavu, že šmirglom dám laku v okolí škrábancov na frak a potom to bude úplne v pr..li. Skúsim kúpiť ten drahý farebný Turtle Wax a dám Ti vedieť ako som dopadol. Ešte raz vďaka.
Astra II
Tak Color Magik+ jsem používal a bez problémů ale dirky od kamínků a hlubší škrábance na základovku ti to fakt nepřekreje (na to je jedině lakýra). Je to dobrý na takový lehký škrábance z myčky, od větví a tak podobně, v každým případě je to lepší (zatím lepší jsem neměl) než to co jsem koupil teď od Sonaxu (nějakej zázrak s nano technologií) a cenově žádnej velkej rozdíl, takže až doplácám Sonax, tak se k Želvě vrátím 

Mobil : 602318645
Ty Radime nemáš zkušenost a nebo nevíš jestli by takto namíchaná leštěnka oživila tzv. "vyšusovaný" lak? Ptal jsem se lakýra a ten mi řekl že ta barva je lakovaná a to "vyšusování" dělá zbělání toho vrchního laku a tudíž kdyby se to chtělo sleštit musel by jít dolů celej což by nakonec znamenalo...nový lakDj.radim píše:Pokud míchají barvy na auta,tak by měli namíchat i leštěnku na lak,oživovač plastů apd...v jednom obchodě ve F-M to aspon tak je.

Opel Astra G 1,6 16V typ X16XEL GALERIE!!!
Tak to já se nato budu muset optat v okolí kde míchaj barvy jestli o tom něco ví. Díky moc za radu 

Opel Astra G 1,6 16V typ X16XEL GALERIE!!!
Ekostra: Presne todle jsem resil taky,uz mi zacinala ruzovet,hlavne strecha od slunicka... Vzal jsem to poradne ozivovacem laku a potom lestenkou od Sonaxu s cervenou barvou a je to hodne znat. Zatim jsem to s ni bral jen jednou takze jeste parkrat a snad to bude uplne ok. 

Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám na autě taky pár drobných škrábanců a jeden obrovskej a hlubokej (přes celý 5tý dveře
). Včera jsem koupil v Hypernově nějakou červenou tubu za kilo a hned jsem to v garáži zkusil. Funguje to jen na škrábance který nejsou hluboký. V návodu píšou že když se přejede nehtem po škrábancu tak nesmí být cejtit. Pak jsem to přejel černým Turtle Wax color magic plus a jsem maximálně spokojen
. Pak jsem chtěl vybrousit klíč na SVŮJ nevybroušenej klíč a vocas v tom klíčnictví chtěl 400,- (jen za práci) Jsem ho poslal do řiti. Nechápu. Práce na dvě minuty. Hňup je to

Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
Ja fakt neviem. Mám nemetalickú modrú farbu. Škrábance nie sú cítiť ani hmatom. Naniesol som na ne dosť silnú vrstvu TW CM +, rozotrel krúživými pohybmi ako píšu v návode. Nechal zaschnúť a potom preleštil. Lak okolo sa krásne leskne, len škrábance ostali. Nebol som taký optimista, aby by som veril, že úplne zmiznú ale dokonca ostali naďalej svietiť nabielo. Nas...lo ma to a tak som ich ešte poriadne natrel tou kor. tužkou a opäť vrstva leštenky. Nič ???
Astra II