HELP CHČIJE VOLEJ
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
HELP CHČIJE VOLEJ
tak sem dneska dorazil dom a koukám že s pod auta valí ale dost olej dneska už nato prdim mám dekl pod motorem tak to zkouknu až dorazim zejtra z práce jinak motor ná normální chod i zvuk tak doufám že zejtra uvidim kudy to valí nemáte někdo tip kudy by to mohlo napadá mě filtr nebo vana ale to je tak všechno do dýzlů nevidim a ze zhora to vidět neni 

- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestlis měnil olej,tak asi filtřík nedotažený pořádně..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
no to uvidim zejtra
v sobotu sem najel 400 a v pohodě dneska asi 60 a dorazim dom a zamnou kap kap na měrce už nebylo skoro znát olej ale motor šel v pohodě tak netušim
ale víš jaký tu máme cesty jenže pod autem mám ten dekl tak nevim jestli de i přez dekl narazit šroubem vod vany
zejtra budu moudřejší každopádně sem fakt nadšenej doufám že to bude nějaká prkotina

v sobotu sem najel 400 a v pohodě dneska asi 60 a dorazim dom a zamnou kap kap na měrce už nebylo skoro znát olej ale motor šel v pohodě tak netušim
ale víš jaký tu máme cesty jenže pod autem mám ten dekl tak nevim jestli de i přez dekl narazit šroubem vod vany
zejtra budu moudřejší každopádně sem fakt nadšenej doufám že to bude nějaká prkotina

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Co to tam je za dedka?

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet