Astra s vzhledem audi

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
duphy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duphy »

Ingy :wink:
duphy
Opel Astra G Caravan 1.7 - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7689
Reklama

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Ingy píše:jenže Duphyho astru bych poznal už z dálky podle toho rachotu z těch jeho ctyřech koncovek 8)
Tak snad ten rachot taky někdy poznám, zatím jsem neměl tu čest :D
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
duphy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duphy »

jestli to stihnu dodelat tak 9.8 na Korabe astru uvidis.....rachot to je ale spoustu lidi se to moc nelibi.....ale me 8)
duphy
Ingy

Příspěvek od Ingy »

AstraMan píše:
Ingy píše:jenže Duphyho astru bych poznal už z dálky podle toho rachotu z těch jeho ctyřech koncovek 8)
Tak snad ten rachot taky někdy poznám, zatím jsem neměl tu čest :D
přijeď toho 9.8. nebo kdy bude ten sraz,a uvidíš uslyšíš a nebudeš chtít nic jinýho :| jinak budem stát s Duphym určitě vedle sebe :?:
LOCK YOUR CAR! or it may be GONE in sixty second !!
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7931
duphy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duphy »

no nevim jetli to bude pro tebe (Astraman) tak super :D :D ale budem tam
duphy
Ingy

Příspěvek od Ingy »

duphy píše:jestli to stihnu dodelat tak 9.8 na Korabe astru uvidis.....rachot to je ale spoustu lidi se to moc nelibi.....ale me 8)
mě taky... :wink: a nechápu komu ani nemůže,to jsou ty lidi co projede kolem RS4 a říkaj si " ježiši kriste co to tady tak děsně řve,to je hrozný!!' :)
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

Ingy píše:mě taky... :wink: a nechápu komu ani nemůže,to jsou ty lidi co projede kolem RS4 a říkaj si " ježiši kriste co to tady tak děsně řve,to je hrozný!!' :)
projela okolo mě rs4 a řek bych, že to byl menší řev než nějakej tuning s ladakem bez katu
nevim co říct k týhle úpravě,at si každej děla co chce když se mu to líbí, ale mě osobně by bylo hrozně trapný potkat s tim opravdovou audinu, něco jako když ajrsofták potká pravýho vojáka :D
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
EKoStra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EKoStra »

Sakra tak už do Duphyho pořád nešijte. :o Má chuť to skusit tak ať to skusí. Je spousta schowcar který jsou předělaný k nepoznání a mají své obdivovatele i odpůrce. Ty lidi tomu věnujou čas, peníze a v neposlední řadě svůj um a šikovnost. A hlavně mají chuť. Bez toho by to totiž nešlo. Jak jsem zjistil tak tady na foru je plno lidí který se bojí odmontovat i nárazník, ale hemzů mají... :? :(
Opel Astra G 1,6 16V typ X16XEL GALERIE!!!
Ingy

Příspěvek od Ingy »

Leo píše:
Ingy píše:mě taky... :wink: a nechápu komu ani nemůže,to jsou ty lidi co projede kolem RS4 a říkaj si " ježiši kriste co to tady tak děsně řve,to je hrozný!!' :)
projela okolo mě rs4 a řek bych, že to byl menší řev než nějakej tuning s ladakem bez katu
nevim co říct k týhle úpravě,at si každej děla co chce když se mu to líbí, ale mě osobně by bylo hrozně trapný potkat s tim opravdovou audinu, něco jako když ajrsofták potká pravýho vojáka :D
No jo,jenže to tam měl neutrál nebo tak 500 otaček,ale mě stačilo když kolem mě projela na dálnici asi 200km/h 8) samozrějmě kdyby kolem projela Pagani Zonda tak v tom autě asi řvu ještě víc..... :roll:
Jinak mě by bylo trapný spíš potkat Opla než audinu,pač takový opla co má Duphy nikdo nemá,a o tom to je se odlišovat :P takže jen tak dál Duphy :wink:
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

Ingy píše:No jo,jenže to tam měl neutrál nebo tak 500 otaček,ale mě stačilo když kolem mě projela na dálnici asi 200km/h
jela 90 km/h, m3 lepší 8)
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Honzza

Příspěvek od Honzza »

EKoStra píše:Sakra tak už do Duphyho pořád nešijte. :o Má chuť to skusit tak ať to skusí. Je spousta schowcar který jsou předělaný k nepoznání a mají své obdivovatele i odpůrce. Ty lidi tomu věnujou čas, peníze a v neposlední řadě svůj um a šikovnost. A hlavně mají chuť. Bez toho by to totiž nešlo. Jak jsem zjistil tak tady na foru je plno lidí který se bojí odmontovat i nárazník, ale hemzů mají... :? :(
No jo co neni OPC s tim clenove tohoto fora spokojeny nikdy nebudou... :lol:
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Ingy

Příspěvek od Ingy »

Leo píše:
Ingy píše:No jo,jenže to tam měl neutrál nebo tak 500 otaček,ale mě stačilo když kolem mě projela na dálnici asi 200km/h
jela 90 km/h, m3 lepší 8)
jj M3 taky nádhera,ale RS4 -kou by dostala.pokud teda by nebyla ta nejnovejsi M3 2009 ta ma taky 420HP
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

OPEL OPC je hold OPEL OPC, stejně jako Škoda RS je hold Škoda RS, RS4 je hold RS4, MBW M3 je hold BMW M3 a hlavně š120 je prostě š120 :lol: :lol: :lol:

Navíc já mám také laďák lidi a ani o tom někteří nevíte :wink: Jenže na my X20DTL laďáček nevydá skoro žádný zvouček :lol: :lol: :lol:

Takže ty keci, že je to hnus, si nechte až nakonec, kdy to bude komplet předělané a ne jen tak dané k autu :o :o :o ... Pochybuji že když byla Astra G teprve na testování a nebyla ještě v prodeji, tak že se všem tady ihned líbila... Pokud ano, tak to by jste měli jít pracovat na výrobní linky, tam se na tom pokocháte než to dojde do finální verze 8) 8) 8)

No... Toť asi vše co jsem k tomu chtěl napsat :roll:
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 24 črc 2008, 21:12, celkem upraveno 1 x.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
duphy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duphy »

EkoStra, Honzza: presně moje reč!! :wink:
Leo: jses presne jeden z tech drsnejsich z fora z dětinskejma kecama, obcas bych se za to stydel... 8)
duphy
Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo »

duphy píše:EkoStra, Honzza: presně moje reč!! :wink:
Leo: jses presne jeden z tech drsnejsich z fora z dětinskejma kecama, obcas bych se za to stydel... 8)
:lol: nauč se radši kde psát S a kde Z za to bych se styděl předevšim 8) sem drsnej já vim, ale né tak jako Čak :lol:
Odpovědět