Sencor s GPS

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
philips412
Kontaktovat uživatele:

Sencor s GPS

Příspěvek od philips412 »

Ahoj,

myslite,ze by byl problem tuhle krabicku nacpat do nasi Astry?

http://www.digiboss.cz/Sencor-SCD-9104G ... TA/d33478/

Co by se pripadne muselo jeste koupit/udelat (redukce,kabliky???)

Diky za rady, Filip
PHILIPS

G KOMBI 98 1.6 16V X16XEL
Reklama

tesyno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesyno »

Vážně tam chceš dávat zrovna tohle? No jso to tvý peníze... jako zní a vypadá hodně dobe ale ta značka. Můžu ti zaručit že na značce hodně záleží a zrovna tahle patří k těm nejhorším, ae ptal ses na něco jinýho tak nebudu odrazovat. Jinak vypadá to na klasickej 1DIN takže by neměl být problém ale doporučil bych písnout na ten eshop jaká je velikost. Dyž ti napíšou 1DIN máš vyhráno dyž 2DIN musel bys upravovat, ale vypadá to že to bude 1DIN ;-)
philips412
Kontaktovat uživatele:

ASI MAS RECHT

Příspěvek od philips412 »

Ahoj, diky za nazor, i to jsem chtel slyset, nazory lidi, co maji nejaky zkusenosti,ja nejsem odbornik a ani na poslech nejsem fajnsmekr,proste beznej konzument, me se libi,ze je to komplet v jednom,zadny dalsi kramy a kabely, navic za fajn cenu, taky pro to hovori i to, ze je to top model Sencoru,coz by snad mohlo nejakou "kvalitu" zarucovat... Zvazuju stale, presto diky :) Filip
PHILIPS

G KOMBI 98 1.6 16V X16XEL
Chavron

Příspěvek od Chavron »

Podla toho displeja to vypada, ze je to 1 din ktory trci zo svojej pozicie, teda ak ten displej nie je zasuvaci, co asi nie je. Moc sa mi tieto riesenia nepacia, trci to cele z pristrojovky a je to taka past na oko.
tesyno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tesyno »

Jj musim souhlasit s uživatelem Chavron, taky se mi to nelíbí, ale je to věc názoru. Každej máme jinej vkus ;-) Spíše mě jde o provedení. Mám sencora a vim jak je to u něho dělaný, je to vážně uplně minimální kvalita..... řek bych že ta kvalita skutečně tvrdě odpovídá ceně...
Odpovědět