AE svítí nebo ne?
- Reklama
No ale už jen to NENÍ TO ONO mě stačí k tomu, abych si je na Astru nedal
. Neříkám, že nesvítí vůbec, ale zatím mě drtivá většina potvrdila to, že oproti serii s obyč žárovkami u AE s obyč. žárovkami vidíš méně
Zlatý BLACK MAGIC za 5tis s PHILIPSKAMA 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
tak ja mam ted rozpaky .. mam AE svetla a uvazuju o xenonech neb je mam v druhem aute ... akorat jsem se docela zhrozil neb ty svetla nemaj vyskovy staveni ... takze si je nebudu moct stelovat .. a to se mi s xenonama teda nelibi
je mi jasny ze nivelizace je neco jinyho .. ale aspon to manual ovladani od ridice bylo fajn ... tak zda mam zkousknout nejakou el. instalaci kde je chyba neb oje to u tech svetel normal ze to neumej se naklapet 

-
- Kontaktovat uživatele:
neviem od akej firmy tie svetlá máš, ale viem že niektoré AE naklápanie majú...myslím že napríklad od FK sa dajú naklápať...ak nie opravte ma 

=> Astra G CC, 3.dv, r.v. 6/1999, 2.0 DI_16V, čierna metalíza, ABS, kotúče v predu i v zadu, 4 x ABG, el. okná, el. zrkadlá, pal. PC, klíma, servisná kniha, rádio Alpine CDA-9884R, Orig. 16" elektróny Opel + Michelin Pilot HX 205/50R16
FOTKY:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=8784
FOTKY:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=8784
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
no ja co jsem nasel na netu tak u vsech je ze jsou prave naklapitelna tak ted jsem z toho paf ... a davat tam xenony bez moznosti je ani manualne sklopit ... to bojim bojim .. nechci nekomu sajnit do xichtiku aby to do me potom narval neb nevidi kam jede ... a zase normal zarovky to je des svetlo ... 
rekl bych ze mam tyhle
http://www.k-tuning.cz/397/predni-svetl ... omove.html
... a ty to maj i psano ze jsou El. naklapitelna ... takze asi hledat chybu v el. instalaci myslis ? .. to bude opruz

rekl bych ze mam tyhle
http://www.k-tuning.cz/397/predni-svetl ... omove.html
... a ty to maj i psano ze jsou El. naklapitelna ... takze asi hledat chybu v el. instalaci myslis ? .. to bude opruz
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel jsem to videl asi tak 5 minut kdyz sem to shodil z podvalu a potom jsem resil jiny voloviny nez svetla .. jen me zarazilo kdyz jsem to zkousel ze to nefachcilo ... takze bud to bude nezapojeny nebo nejaky poblbany
jen tedy dotaz pokud by tam motorky nebyly tak se asi z origo svetel ktery mam nedaj pouzit ze ?

- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- romulus
- Kontaktovat uživatele:
Dnes prisla odpoved:romulus píše:Uz jsem jim napsal, cekam na odpoved.
Dobry vecer,
Ano svetla jsou el.nastvitelna.. vymenite presne kus za kus.
Sedi naprosto presne. Zarovky Vam ted nereknu h7/h7 nebo h1/h7.
Tez Vam mohu nabidnout xenony za 2500 CZK
Cena je zvlast za leve a prave svetlo.
Pokud nechcete vzit tuningove, tak doporucuji tyto.
Drastal
(ASTRA G 100 1.4 16V 5dv.) Audi A3 1.6 Sportback
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
tak ja jsem akorat od kamose vzal xenony za 2ku ... sice se daj sehnat za 1500 co si koupil kamarad minulej patek v Brne ale maj na prd vybojky a radi odchazej takze to si prihodim uz tech 500 a koupim kvalitnejsi ktery mam vyzkouseny uz 2 roky .. tehdy akorat staly nehorazny prachy
je des jak to slo dolu ... a nez mi dojdou poresim to naklapeni svetel