Musím říci, že už bych za klasické budíky neměnil ani náhodou. Vedne i v noci je to super a ta investice opravdu stála za to

Vřele můžu pouze doporučit.

Omlouvám se některé fotky jsou mírně rozmazané.

Ale pokud je pravda, že to trafo je hlučnější a opravdu se to dá přehlušit jen hlasitější muzikou, tak to by mě docela štvalo... Jezdit s hlasitou muzikou není zrovna můj styl, ikdyž občas si toto také dopřeji. Ale spíše jezdim s jemně naladěnou hlasitostí pro příjemný poslech a poslouchám zda někde něco nepíská apod
  Ale pokud je pravda, že to trafo je hlučnější a opravdu se to dá přehlušit jen hlasitější muzikou, tak to by mě docela štvalo... Jezdit s hlasitou muzikou není zrovna můj styl, ikdyž občas si toto také dopřeji. Ale spíše jezdim s jemně naladěnou hlasitostí pro příjemný poslech a poslouchám zda někde něco nepíská apod 
Gallo funkční jsou 2 sady - Schumakovi to taky to trafo bzučí a jen ta třetí sada je vadná, protože tam je studený spoj přimo v plazmě, ale trafo taky bzučí.Gallo píše:Možná by jsi měl bandě tady říct, že ze tří sad dvě nefungují a ta tvá se dá používat jen při silněji puštěném rádiu, páč je to trafo krapet hlučnější...
Ale jinak jsou pěkné, s tou vřelostí bych to ale nepřeháněl, aspoň ne u téhle firmy....

polepším se.
 polepším se. https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
  https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... 

. Dokonce mi k tomu dal i úchytky, sundali jsme to přímo na místě s jedné kapoty. Jen úchytek bylo méně, tak musím dnes do Opla, koupit 6 ks. Jsem zvědav na cenu
 . Dokonce mi k tomu dal i úchytky, sundali jsme to přímo na místě s jedné kapoty. Jen úchytek bylo méně, tak musím dnes do Opla, koupit 6 ks. Jsem zvědav na cenu   .
 .  

a 1 ks mám nahradní
  a 1 ks mám nahradní   

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |